Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki úgy varratatta a menyasszonyi ruháját milyen volt és mennyiből jött ki?
Azt jelenti, hogy varratta.
Ezért ne bántsd, van, ahol így mondják, ahol én laktam, Komárom megyében is. pl: "úgy vettem", vagy "úgy sütöttem", vagy "úgy csináltattam".
Nem szabályos, de van, ahol így mondják, én már leszoktam róla, de nem csúfolok érte senkit.
Gyönyörű lehetett, ahogy így leírtad a ruhát:)
Én most kérek árajánlatot még majd.
Direkt menyasszonyi ruha varróhoz kell menni amúgy? Vagy varrónő, és ő majd tudja a dolgát?
(Bocs, nem a Kérdező vagyok, de ha már idetévedtem...)
Köszi a választ, azt hittem lesz vagy 150-200 ezer... :)
De akkor ezek szerint talán olcsóbban is megúszhatom.
Én egy két rétegű (alul szatén, felette muszlin), térdig érő ruhát varrattam egy vállas megoldással, szatén övvel és a pánt tetején köves rátéttel. Mori Lee ruha másolata volt, ez 2016-ban került 15.000 forintba. Ügyes varrónőt kerestem, aki alkalmi ruhákat is varrt és tetszett, amit csinált, szóval a menyecskeruha is nála készült. Ejtett vállú, derékig testhezálló, utána pörgős aljú, térdig erő taft ruha volt 12.000 forintért.
Vidékre kellett menni, de nekem megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!