Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza lehet mondani 3 hónappal előtte?
Figyelt kérdés
Sajnos anyagi problémák merültek fel,és a meghívottak többsége nem is tudna eljönni az esküvőnkre,ami Szeptember 4.-én lenne idén.
Vissza tudjuk ezt mondani még az anyakönyvi hivatalban?
Nem származik semmilyen hátrányunk belőle?
Nem fognak furcsán nézni ránk,és kapunk majd azért máskorra időpontot?
Légyszi,ha valaki tud ebben segíteni,írjon!
Még nem akarjuk bejelenteni a hivatalban,hátha...
Köszi!
2010. jún. 8. 13:55
1/6 anonim válasza:
Szia! Visszamondhatod, semmi következménye nincs az anyakönyvi hivatalban. Bár én még nem csináltam ilyet, s nem is hallottam nagyon erről. Egy volt anyakönyvvezető.
2/6 anonim válasza:
Már miért ne lehetne visszamondani?
3/6 anonim válasza:
Vissza lehet mondani,de akkor minnél előbb! Nekünk egy éve volt és akkor modták,hogy mikor rákérdeznek az igenre akkor ha csak viccből is nemet mondunk utána fél vagy egy évig nem lehet házasodni. Kérdezz rá telefonon az anyakönyv vezetőnél.
4/6 anonim válasza:
Vissza lehet mondani. Esetleg amit eddig befizettél, azt nem adják vissza.
A lányomék betegség miatt nem tudták megtartani. Azt mondta az anyakönyvezető, hogy 6 hónapon belül ugyanott házasságot köthetnek, máshol nem. 6 hónap után pedig újra be kell jelentkezni az anyakönyvezetőnél, ahol házasodni szeretnétek.
5/6 anonim válasza:
Te esküvőd. Az hivatalban meg máshol iylen helyeken nem mondhatják meg neked,hogy nem mondhatod le,mert ez részükről illetlenség lenne. Ha akarod,akkor lemondhatod,nem fog ebből botrány származni.
6/6 anonim válasza:
Azért nem értelek téged, neked mi a fontos, hogy a pároddal összeházasodjatok, vagy hpgy sokan bámuljanak közben titeket? Mert ha a felhajtás a fontos, akkor tényleg jobb, ha lemondjátok az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!