Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ehhez a ruhához milyen fátyol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ehhez a ruhához milyen fátyol illene? Hosszúságra, kb. meddig érjen?

Figyelt kérdés

2018. febr. 15. 08:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

max ekkora kesztyű. ruha nagyon szép, tetszik nekem, és a fátyol is, a fátyol annyi, hogy ne pont a válladig érjen, hogy ne vegye el a figyelmet a ruhád gyönyörű vállrészértől.

Szerintem ennél nagyobb kesztyű ehhez a részletesen kidolgozott, kis vállal is rendelkező ruhához túlzás.

Mikor még én házasodtam, csak vállnélküli ruhák voltak alapból a kölcsönzőbe, és azokhoz hordák a magas kesztyűket. (én bolerót csináltattam hozzá, mert nem akartam a templomban vállnélkülizni)

De ennek a ruhának olyan szép a válla, hogy vigyázni kell, nehogy túltold a kesztyűvel a díszítést.

2018. febr. 15. 09:21
 12/15 anonim ***** válasza:
53%

A ruha eleve díszes és gyönyörű. Nem hinném, hogy bármilyen méretű kesztyű találna oda. Mellesleg nyáron számíts a melegre is. Szabadon jobban állna, de te tudod :)

A fátyolok közül ugyanazt ajánlom, mint a többiek. Egyszerű és nagyszerű :)

2018. febr. 15. 09:23
 13/15 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek:)

Csupa jó tanácsokat írtatok!

2018. febr. 15. 09:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Ehez a ruhához max könyékig érőt javasoltam volna 10 évvel ezelőtt. Ma már nem divat.

Fátyol. A szoknya kialakítása miatt én 75-80 cm hosszút NEM javasolnék és ha nem muszáj ne vidd túlzásba a díszítést. mondjuk lehetne gyöngy szegéllyel. Finom, nőies elegáns és különleges lesz tőle mondjuk 100 cm hosszút. Az nem túl hosszú, nem túl rövid ezért ezt a fátylamat nagyon sokan szeretik, közkedvelt darab az ilyen ruhákhoz.

Az hogy 1 vagy 2 rétegű az már rád van bízva. Ha még kérdésed keress bátran, már sok éve foglalkozok kiegészítőkkel, van egy kis tapasztalatom ;-)

2018. márc. 2. 13:57
 15/15 hosszúhajú ***** válasza:
könyékig érő kerekített szélű csipkés :)
2018. ápr. 5. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!