Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol lehet személyre szabott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet személyre szabott, nem elnagyolt tortadíszt rendelni?

Figyelt kérdés

A párt ábrázoló kis szobrocskára gondolok. Annyira szèpeket láttam műanyagból neten, amik ugye maradandóak, de egyik sem az igazi..

Nekem nem termèszetes színű a hajam, a párom pedig kopasz, így mèg csak hasonlót sem láttam sehol. Cukrászdában pedig amiket eddig láttam, mind nagyon elnagyolt figura volt, kidolgozatlan...

Nem tudja valaki, hogy esetleg hol lehet szemèlyre szabottan olyan tortadíszt csináltatni, ami legalább olyan minősèg, mint az átlag kis műanyag szobrocskák?

2018. febr. 8. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg az újpesti Horváth cukrászdában. Én 2005-ben csináltattam egy énekes figurát marcipánból, teljesen olyanra sikerült, mint akit formázott. Nem ők készítették, hanem egy beszállítójuk, nem árulták el, hogy kik. Hátha még csinálnak ilyent.
2018. febr. 9. 06:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha műanyag kell, akkor én a 3D nyomtatást választanám. Sok helyen van nyilván, én a Westendben láttam mintaboltot. Nem túl olcsó, de ott a ti fotótokat alakítják át szobrocskává, választott méretben, a személyesség garantált.

Kérdés, hogy rászánjátok-e egy ilyenre a tizenezret.

2018. febr. 9. 11:13
 3/3 anonim ***** válasza:

4U Design készít egyedit is

Igaz, mi sziluett tortadíszt csináltattunk náluk, de nézz körül az oldalukon, én jó szívvel ajánlom őket!

[link]

2018. febr. 9. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!