Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet személyre szabott, nem elnagyolt tortadíszt rendelni?
A párt ábrázoló kis szobrocskára gondolok. Annyira szèpeket láttam műanyagból neten, amik ugye maradandóak, de egyik sem az igazi..
Nekem nem termèszetes színű a hajam, a párom pedig kopasz, így mèg csak hasonlót sem láttam sehol. Cukrászdában pedig amiket eddig láttam, mind nagyon elnagyolt figura volt, kidolgozatlan...
Nem tudja valaki, hogy esetleg hol lehet szemèlyre szabottan olyan tortadíszt csináltatni, ami legalább olyan minősèg, mint az átlag kis műanyag szobrocskák?
Ha műanyag kell, akkor én a 3D nyomtatást választanám. Sok helyen van nyilván, én a Westendben láttam mintaboltot. Nem túl olcsó, de ott a ti fotótokat alakítják át szobrocskává, választott méretben, a személyesség garantált.
Kérdés, hogy rászánjátok-e egy ilyenre a tizenezret.
4U Design készít egyedit is
Igaz, mi sziluett tortadíszt csináltattunk náluk, de nézz körül az oldalukon, én jó szívvel ajánlom őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!