Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti maximum mennyit kiöltenétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti maximum mennyit kiöltenétek egy esküvőre?

Figyelt kérdés
2017. dec. 22. 09:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Semennyit, akkor se, ha enyém lenne a lottó ötös. Tellett volna "rendes" lakodalomra akkor is mikor házasodtunk és most is, de sosem akartunk. Nő létemre genetikailag hibásan vagyok kódolva, sem kislánykoromban, sem később nem volt sosem esküvős,fehér ruhás, nagy napos vágyam/álmom, a hátam közepére kívántam és kívánnám tokkal, vonóval, evvan'. Persze megértem azokat is abszolút, akiknek ez fontos. Utazásra a két tanús után viszont extrán költöttünk, nem bántuk meg.
2017. dec. 22. 11:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Igyekeznék kihozni maximum egy millió forintból.

De ha nem lenne erre igazán nélkülözhető pénz, akkor ketten menjünk és a két tanú. Szerintem szép dolog egy esküvő, én örülnék egy nagyobb bulinak, tényleg, de a legjobban arra vágyok, hogy a párom rám nézve azt akarja érezni, hogy téged akarlak örökké feleségemnek, hivatalosan is. Ha ezt buli nélkül szeretné, akkor úgy. Én nagyon szeretem őt, és ezért lennék a felesége, nem egy buli miatt.

26N

2017. dec. 22. 11:47
 13/13 anonim ***** válasza:
51%
Max 50ezer. 20N
2017. dec. 22. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!