Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötvössel készíttetni a karikagyűrűket?
Figyelt kérdés
Vinnénk tört aranyat.akinek ugyanígy volt mennyi aranyat vitt ,hány g lett a 2 gyűrű?mennyit fizetett végűl?jJobban megéri mint ékszerboltban venni?Mennyi idő alatt lettek készen?igazából ha olcsóbban jövünk ki akkor inkább készíttetnénk,csak sima egyszerű karikagyűrű lenne,minden csicsa (kő,minta) nélkül2017. nov. 19. 16:42
1/7 anonim válasza:
Jobban jársz, ha megveszed a karikagyűrűt, és a tört aranyat
leadod, levonják az árból. Nem éri így meg, elég sok a munkadíj, főleg, hogy nincsenek is extra igényeid.
2/7 anonim válasza:
Akkor éri meg az ötvös, ha különlegeset szeretnétek. Vagy akkor, ha pont abból az anyagból szeretnétek (pl. örökölt gyűrűk). Az ára miatt, ha szimpla gyűrű kell, szerintem felesleges.
3/7 anonim válasza:
Szerintem meg mindenképp jobban megéri az ötvös. A készen vásárolt gyűrűk nagy része iszonyú vékony.
4/7 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy az ékszerüzletben megnéztük. 1g-os karikagyűrűt -minta nélküli 50300 ftért adnak.azért én kicsit húzósnak találom ezt az árat.. nem maga a gyűrűért hanem hogy 1g-os aranyért fizetek 50ezret...
2017. nov. 21. 21:59
5/7 anonim válasza:
Barom rossz helyen néztétek akkor. Egy grammos gyűrű nekem eleve irreálisnak tűnik, de átlagos árak szerint 4-5 grammos gyűrűpár indul 50ezer körül. Nyilván a határ a csillagos ég.
Én úgy gondolom, hogy az ötvös munkadíja drágább, tehát mindenképp rosszabbul jártok, de nézzetek körbe, egy kérdést megér, az nem kerül semmibe. :)
6/7 anonim válasza:
Szerintem az ötvös jobb. Mi weben kinéztünk egyet, de ötvös készítette el. A méretünket eleve nem tudtuk, de eleve nem a legkisebb méret kellett volna, tehát az alapár ugye emelkedik (ahol kinéztünk).... ötvös is beszámított (volna) aranyat, bár nekünk nem volt. A karikagyűrűk kb. 10g (+- 1-2g)...és még így is olcsóbb volt. Pontos összeget nem tudok, mert párom rendezte, de elmondása szerint sokkal kedvezőbb árat fizettünk.
7/7 anonim válasza:
Ahol én kérdeztem 4000 volt a munkadíj, a semmi extra tipusú gyűrűknél. Kb 8 g-mal számolva = 32000. Persze, ha visztek aranyat. Egyébként meg 8500 / g.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!