Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ötvössel készíttetni a karikag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötvössel készíttetni a karikagyűrűket?

Figyelt kérdés
Vinnénk tört aranyat.akinek ugyanígy volt mennyi aranyat vitt ,hány g lett a 2 gyűrű?mennyit fizetett végűl?jJobban megéri mint ékszerboltban venni?Mennyi idő alatt lettek készen?igazából ha olcsóbban jövünk ki akkor inkább készíttetnénk,csak sima egyszerű karikagyűrű lenne,minden csicsa (kő,minta) nélkül
2017. nov. 19. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Jobban jársz, ha megveszed a karikagyűrűt, és a tört aranyat

leadod, levonják az árból. Nem éri így meg, elég sok a munkadíj, főleg, hogy nincsenek is extra igényeid.

2017. nov. 19. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Akkor éri meg az ötvös, ha különlegeset szeretnétek. Vagy akkor, ha pont abból az anyagból szeretnétek (pl. örökölt gyűrűk). Az ára miatt, ha szimpla gyűrű kell, szerintem felesleges.
2017. nov. 21. 10:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg mindenképp jobban megéri az ötvös. A készen vásárolt gyűrűk nagy része iszonyú vékony.
2017. nov. 21. 21:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy az ékszerüzletben megnéztük. 1g-os karikagyűrűt -minta nélküli 50300 ftért adnak.azért én kicsit húzósnak találom ezt az árat.. nem maga a gyűrűért hanem hogy 1g-os aranyért fizetek 50ezret...
2017. nov. 21. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Barom rossz helyen néztétek akkor. Egy grammos gyűrű nekem eleve irreálisnak tűnik, de átlagos árak szerint 4-5 grammos gyűrűpár indul 50ezer körül. Nyilván a határ a csillagos ég.

Én úgy gondolom, hogy az ötvös munkadíja drágább, tehát mindenképp rosszabbul jártok, de nézzetek körbe, egy kérdést megér, az nem kerül semmibe. :)

2017. nov. 23. 08:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az ötvös jobb. Mi weben kinéztünk egyet, de ötvös készítette el. A méretünket eleve nem tudtuk, de eleve nem a legkisebb méret kellett volna, tehát az alapár ugye emelkedik (ahol kinéztünk).... ötvös is beszámított (volna) aranyat, bár nekünk nem volt. A karikagyűrűk kb. 10g (+- 1-2g)...és még így is olcsóbb volt. Pontos összeget nem tudok, mert párom rendezte, de elmondása szerint sokkal kedvezőbb árat fizettünk.
2017. nov. 28. 00:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahol én kérdeztem 4000 volt a munkadíj, a semmi extra tipusú gyűrűknél. Kb 8 g-mal számolva = 32000. Persze, ha visztek aranyat. Egyébként meg 8500 / g.
2018. jan. 21. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!