Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Párom anyakönyvi kivonata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom anyakönyvi kivonata elveszett?

Figyelt kérdés

A héten megyünk foglalni időpontot az anyakönyvvezetőhöz,de a párom kivonata nincs meg.

Ilyenkor mi a teendő? Az időpontot attól le tudjuk foglalni? Vagy mennyi idő vagy kb. Mennyibe kerülne ezt pótolni?

2017. okt. 23. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
Ilyenkor az apakönyvi kivonatot kell vinni. Velünk is ez volt, azóta már 11 éve élünk boldog házasságban és született két fiunk és egy lányunk.
2017. okt. 23. 17:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
haha, jó kifogás, szinte látom magam előtt mikor előadta hogy "szívem, én már feleségül vennélek ha rajtam múlna, de sajnos nincs meg az anyakönyvi kivonatom" :D
2017. okt. 23. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Hívjátok fel azt az anyakönyvvezetőt ahol a férjed született. Hátha megküldi soron kívül.
2017. okt. 23. 18:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Elvileg elektronikus rendszer van, bárhonnan le tudják kérni. Kérdezzetek rá az anyakönyvezetőtöknél. Illetve lehet kérni, hogy újra kiadják. Bár ha jól rémlik illetékköteles.
2017. okt. 23. 23:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Az enyem sincs meg kb 8 eves korom ota, ami mar a 3. peldany volt, mivel anyam 2x elhagyta (eros gyogyszereket kellett szednie, csinalt par hulyeseget anno, pl fogkrem a hutobe, majkrem a furdobe) a 3.-at meg leszedte a kutya az iroasztalrol az oltasi kiskonyvemmel egyetemben. Valahogy nem ereztem/ereztuk szuksegesseget beszerezni ujat. Nem kell semmihez. Majd ha kell, akkor elintezem. De nem szoktam surun hazasodni.
2017. okt. 24. 12:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt meg.

Elmentem a hivatalba és kikértem. 10 perc volt.

(Ha nem a szülővárosában laktok, kicsit várni kell, de átküldik)

2017. nov. 2. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!