Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak az esküvőn, ha nem vagyok jóban a vendégekkel?
Lesz nemsokára egy esküvő (október vége), ahol én leszek a menyasszony, viszont nem igazán ápolok jó kapcsolatot a rokonsággal. Se az enyémekkel, se a pároméval. Nem vagyok túl emberbarát személyiség, mert ha valami nem tetszik azt megmondom, és gyakran megsértődnek azon.
Mit fogok én így csinálni míg lezajlik a közel 8 órás lagzi? A tömeget se szeretem, meg táncolni se tudok. A párom meg a rokonság viszonti igényli a lagzit.
Azért feladtad a leckét. Hogy tudtál megsérteni valakit egy esküvői meghívás során?
Igazából nem tudsz mit tenni. Saját baráti körödből senki nem lesz? Esetleg velük el lehetne lenni. Meg én megpróbálnám normalizálni a kapcsolatot a saját és a párom családjával is hisz ha lesz gyereketek többet kell a szülőkkel is találkozni a gyereknek lesznek kereszt szülei is gondolom szóval nem árt ha nem utáljátok egymást kölcsönösen mindkét családdal.
Tudom, hülye ötlet, de mi lenne, ha boldog lennél és élveznéd a saját esküvődet?
Összekötöd az életed azzal a férfival, akit szeretsz (elvileg).
Foglalkozz vele, gondolom a szüleidet kedveled, meg csak van néhány barátod!
Velük szórakozz! Nem kell egész este a rokonságod azon részével beszélgetned, foglalkoznod, akit kevésbé kedvelsz.
Néha, egy-egy szóba csak nem halsz bele?
Táncolni én sem szeretek vagy tudok, de az esküvőmön jól éreztem magam és csak tudtam párat mozogni a táncparketten is, (meg vettem előtte pár órát).
Egyébként is, boldog voltam, és jól éreztem magam a férjemmel, nagyon jó hangulat volt, a vendégek is élvezték az esküvőt.
Egyébként, nem értem, hogy minek rendeztek olyan lagzit, amit, már most a hátad közepére kívánsz.
Lagzi azért lesz, mert a rokonság és családtagok, valamint a párom is nagyon szívesen ünnepelne együtt a többiekkel. A közeli rokonokkal sikerült összerúgni a port, mert nem azokat az esküvői előkészületeket tettem meg végül, amiket lebeszéltem velük, hogy lesznek, mert hirtelen találtam 1-2 nap alatt jobb ajánlatokat, és átszerveztem az egészet kényelmi szempontot előtérbe helyezve.
Akik megharagudtak meghíváskor azok pedig barátok voltak, mert autista ikergyerekeik nem tudtak viselkedni és beleköpködtek a kirakott kajába vígan,k a szülők meg csak mosolyogtak, én meg ezt szóvá tettem.
Figyi, ha ennyire nem jössz ki az emberekkel (mégis hogy lehet megbántani valakit egy esküvői meghívással, bhaszki... xD), akkor egyszerűen ne tarts lagzit és kész.
Te magad írod, hogy te aztán megmondod a frankót, és (szerinted) ezért nem csípnek. Saját magadnak mondasz ellent... ha ekkora arc lennék, pont letojnám, hogy a rokonságom igényli-e a lagzit...
Foglalkozz a férjeddel. Igazából én is hasonlóan vagyok habár én inkább nem szólalok meg nehogy megsértsek valamit a szöges ellentétes véleményemmel. Engem ezért nem bírnak mert olyan csendes vagyok. Merthát az is baj.
Mindegy.
A legutóbbi esküvőn amin voltam a párral egy szót se váltottunk. El voltak foglalva vagy tánccal vagy évessel vagy feladatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!