Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináljak az esküvőn, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak az esküvőn, ha nem vagyok jóban a vendégekkel?

Figyelt kérdés

Lesz nemsokára egy esküvő (október vége), ahol én leszek a menyasszony, viszont nem igazán ápolok jó kapcsolatot a rokonsággal. Se az enyémekkel, se a pároméval. Nem vagyok túl emberbarát személyiség, mert ha valami nem tetszik azt megmondom, és gyakran megsértődnek azon.

Mit fogok én így csinálni míg lezajlik a közel 8 órás lagzi? A tömeget se szeretem, meg táncolni se tudok. A párom meg a rokonság viszonti igényli a lagzit.

2017. okt. 9. 19:02
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A csöndben maradni és szépen mosolyogni kivitel kicsit fárasztó egész éjszakán át, azért kérdezem. Így is két rokon már meghíváskor megsértődött.
2017. okt. 9. 19:04
 2/11 anonim ***** válasza:
13%
20-30 közötti csaj vagy? Akkor nyomogasd a telefonod.
2017. okt. 9. 19:08
 3/11 anonim ***** válasza:
59%

Azért feladtad a leckét. Hogy tudtál megsérteni valakit egy esküvői meghívás során?

Igazából nem tudsz mit tenni. Saját baráti körödből senki nem lesz? Esetleg velük el lehetne lenni. Meg én megpróbálnám normalizálni a kapcsolatot a saját és a párom családjával is hisz ha lesz gyereketek többet kell a szülőkkel is találkozni a gyereknek lesznek kereszt szülei is gondolom szóval nem árt ha nem utáljátok egymást kölcsönösen mindkét családdal.

2017. okt. 9. 19:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne hívd meg őket. Elég egyszerű.
2017. okt. 9. 19:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hülye ötlet, de mi lenne, ha boldog lennél és élveznéd a saját esküvődet?

Összekötöd az életed azzal a férfival, akit szeretsz (elvileg).

Foglalkozz vele, gondolom a szüleidet kedveled, meg csak van néhány barátod!

Velük szórakozz! Nem kell egész este a rokonságod azon részével beszélgetned, foglalkoznod, akit kevésbé kedvelsz.

Néha, egy-egy szóba csak nem halsz bele?

Táncolni én sem szeretek vagy tudok, de az esküvőmön jól éreztem magam és csak tudtam párat mozogni a táncparketten is, (meg vettem előtte pár órát).

Egyébként is, boldog voltam, és jól éreztem magam a férjemmel, nagyon jó hangulat volt, a vendégek is élvezték az esküvőt.

Egyébként, nem értem, hogy minek rendeztek olyan lagzit, amit, már most a hátad közepére kívánsz.

2017. okt. 9. 19:17
 6/11 A kérdező kommentje:

Lagzi azért lesz, mert a rokonság és családtagok, valamint a párom is nagyon szívesen ünnepelne együtt a többiekkel. A közeli rokonokkal sikerült összerúgni a port, mert nem azokat az esküvői előkészületeket tettem meg végül, amiket lebeszéltem velük, hogy lesznek, mert hirtelen találtam 1-2 nap alatt jobb ajánlatokat, és átszerveztem az egészet kényelmi szempontot előtérbe helyezve.

Akik megharagudtak meghíváskor azok pedig barátok voltak, mert autista ikergyerekeik nem tudtak viselkedni és beleköpködtek a kirakott kajába vígan,k a szülők meg csak mosolyogtak, én meg ezt szóvá tettem.

2017. okt. 9. 19:55
 7/11 anonim ***** válasza:
93%

Figyi, ha ennyire nem jössz ki az emberekkel (mégis hogy lehet megbántani valakit egy esküvői meghívással, bhaszki... xD), akkor egyszerűen ne tarts lagzit és kész.

Te magad írod, hogy te aztán megmondod a frankót, és (szerinted) ezért nem csípnek. Saját magadnak mondasz ellent... ha ekkora arc lennék, pont letojnám, hogy a rokonságom igényli-e a lagzit...

2017. okt. 9. 20:01
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
ilyen embernek ne is legyen esküvője, minek...
2017. okt. 10. 04:16
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
Ki az az állat aki feleségül vesz?
2017. okt. 10. 05:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Foglalkozz a férjeddel. Igazából én is hasonlóan vagyok habár én inkább nem szólalok meg nehogy megsértsek valamit a szöges ellentétes véleményemmel. Engem ezért nem bírnak mert olyan csendes vagyok. Merthát az is baj.

Mindegy.

A legutóbbi esküvőn amin voltam a párral egy szót se váltottunk. El voltak foglalva vagy tánccal vagy évessel vagy feladatokkal.

2017. okt. 10. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!