Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik kézen hordják a gyűrűt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik kézen hordják a gyűrűt?

Figyelt kérdés

Van aki a balon.. van aki a jobbon... hogy a "helyes"?

Házasságban élők, ti melyik kezeteken hordják? Nők, férfiak?

Mindig máshogy látom és már nem tudok kiigazodni. Olvastam is róla, de több verziót írnak...

2017. szept. 27. 18:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen, M. országon eljegyzési gyűrűt balon, házasság utána jobbon. Már már ezt senki nem tartja be, sőt szerintem hétköznapokon egyre többen nem hordják, nők sem, férfiak meg alig. Sok külföldi országban balon hordják. Főleg USA-ban, az a rész amit ismerek ott az eljegyzési is és a házasság után is balon van.
2017. okt. 4. 05:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi a jegyesség alatt bal kézen hordtuk a karikagyűrűt (én a köveset is a balon hordtam, csak át kellett tennem a középső ujjamra, mert kifogytam belőle és a gyűrűsre már amúgy is nagy volt). Esküvő után mindketten a jobb kézre húztuk fel, és azóta is ott hordjuk.
2017. okt. 6. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!