Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha valaki kiposztolja más esküvőjét még mielőtt az illetőnek egyáltalán alkalma nyílna képet feltenni?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, amikor egy vendég magáról rak ki képet amin az esküvőn mulat, hanem az egyik ismerősöm kirakta a menyasszonyról meg róla készült képet, hogy sok boldogságot.. A menyasszony egyébként tök hülye fejet vág a képen, csak a barátnő néz ki jól. És ezt az esküvő napján tette ki a menyasszony falára.

Ez nekem olyan fura volt.

A pár csak napokkal később tett ki 1-2 képet.

Szerintem kicsit bunkóság volt ez így.

2017. szept. 21. 17:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is bunkóság és illetlenség.

Nekem tavasszal lesz az esküvőm, és hogy ezeket a helyzeteket elkerüljem, mindenkinek a lelkére fogom kötni, hogy rólunk semmit se posztoljanak. Amin ők vannak az oké, de mi ne legyenünk benne, és ne is jelölgessenek meg sehol sem. Majd mi posztolunk ki 1-2 képet, de nem fogom megengedni, hogy a mi napunkból mások kirakatot csináljanak.

2017. szept. 26. 08:45
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Férjem unokahúgának az esküvőjéről kb. minden rokon és ismerős rakott ki képet, a menyasszony meg nem. Szerintem, ha valaki ismeri a menyasszonyt/vőlegényt, akkor tudja azt is, meg fog-e haragudni, vagy éppen nem érdekli, vagy direkt örül is neki.
2017. szept. 26. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!