Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem akarom, hogy a sógoromék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom, hogy a sógoromék is ott legyenek az esküvőmön, párom viszont ragaszkodik hozzá. Ki engedjen? (Kéttanús, szülős esküvő)

Figyelt kérdés
Októberre tervezzük, a 2 tanúval és szülőkkel. Nekem az öcsém lenne a tanúm. Illetve anyum és apum lennének a meghívottjaim. Páromnak 2 testvére is van, mindkét családban 3-3 gyerek (3-9 évesig). Először úgy beszéltük meg hogy csak 8-an leszünk a tanúkkal és a szülőkkel, de aztán felvetette, hogy mégiscsak kellene hívni a tesókat is családostól, ami ugye már rögtön 16 személy. Mivel kis költségvetésű esküvőt terveztünk, nem szeretném ezt, másrészt nem akarok 6 gyereket, akik lehet sírnak, hisztiznek az esküvőn, de a legnagyobb baj, hogy nem is vagyunk igazán puszipajtások, szóval látom páromon hogy csak illemből hívná meg őket. Nyilván párom tesóival meg sógornőivel elvan, de látja ő is hogy engem nem kedvelnek. Akkor miért kell ott lenniük életem legszebb napján? Főleg így, hogy úgy terveztük összesen leszünk 8-an és kész, nem egy világra szóló lagzi lesz. Meghitt nyugodt esküvőt szeretnék. :(
2017. júl. 27. 11:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
Mekkora paraszt vagy. Nem csak a te életed legszebb napja. Ha neked két tesód lenne az egyiket hívnád csak meg?? Az meg bunkóság ha a családjuk nélkül hívjatok meg őket. Ha a jövendőbelim nem "engedné" hogy a családom ott legyen az esküvőn, úgy kiba..nám mint macskát....
2017. júl. 28. 00:03
 12/16 anonim ***** válasza:
92%
Bunkóság lenne nem meghívni őket. Bunkóság a párod felé. 18-ból 6 gyerek viszont nagyon sok, én se gyerekzsúrt akarnék! Szóval közölnénk a meghíváskor, hogy gyerekmentes program lesz. Értelmes ember megérti és megoldja.
2017. júl. 28. 08:58
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Soha nem kértem a férjem, hogy kit vagy kit ne hívjon meg. Az ő családja ő tudja. Én meg az enyémet tudom. Már most kezdet a játszmázást mi lesz később...
2017. júl. 28. 09:09
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
Én úgy hívnám meg a tesókat ebben a szituban, hogy előre fixáltatnám, hogy gyerek nélkül. Persze, alap esetben természetes, hogy az egész család jönne, de mivel ici-pici esküvőt szerveztek, ez lenne a kompromisszum: jöjjenek a tesók, esetleg azok férj/feleségei (bár ahogy látom, még a tanúk párját se hívjátok, szóval akár még ez is kimaradhat), de a gyerekek nélkül, az nem fér bele, pont. Ha valaki emiatt nem jön, akkor le van a gond - de tesókat nem meghívni, úgy, hogy a tied alapból ott lesz, tényleg illetlenség.
2017. júl. 28. 21:03
 15/16 anonim ***** válasza:
A testvérek ha akarnak menjenek el, de csak ők ketten. Ha mennek a 'párok' meg viszik a fél óvodát, akkor pl a te rokonaid joggal sértődhetnének meg, hogy hát ha mégse csak a legszűkebb család, akkor ők ugyan mért nem lettek meghívva. Ilyen kicsi gyerekeket egyébként is teljesen felesleges ilyen eseményre elcitálni. Ha ezt nem értik meg, akkor nem is kár, hogy nincsenek ott.
2017. júl. 28. 21:21
 16/16 anonim ***** válasza:
44%

Beszélj öcséddel, hogy mi a helyzet - válassz MÁSIK tanút - és egyikőtök testvére se legyen jelen.

Egyébként miért erőltetitek az esküvőt? Ha ennyire problémás a rokonság, nem lenne jobb az élettársi kapcsolatnál maradni?

2017. aug. 2. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!