Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan zajlik a polgári és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zajlik a polgári és a templomi esküvő?

Figyelt kérdés
Ezer éve nem voltam esküvőn,így már nem emlékszem mikor megy be a vendégsereg,mikor megy be az ifjú pár...?Viszont most lesz a sajátom és nem szeretnék beégni,hogy nem tudom mikor mit kell csinálnom,leírnátok nekem ezeket részletesen?
2010. máj. 19. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:
A megbeszéléseken úgyis elmondják.
2010. máj. 19. 21:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Elmesélem nálunk, hogy volt.A polgárin először a vendégek entek be, aztán a bevonulózenénknél először a koszorúslányok, aztán mi és utána a tanuk.A templominál bementek a koszorúslányok, a tanuk, a vőlegény az anyukájával és a legvégén engem apukám kísért be.

Kérdezz mire vagy még kíváncsi.

2010. máj. 19. 22:15
 3/9 A kérdező kommentje:

Ez így nem is tűnik bonyolultnak:)tehát akkor eljön az időpont,bemennek a vendégek,bemennek a tanúk, és mikor megszólal a bevonuló zene,akkor megyünk mi is.

A templomi is így, csak nem eggyütt megyünk,hanem egymás után a szülővel.

Ez jó.Köszönöm.

2010. máj. 19. 22:27
 4/9 anonim ***** válasza:

A templominál el lehetett dönteni, hogyan szeretnénk bevonulni.Én azt szerettem volna, ha apukám kísér be.

De mindkettőnél van megbeszélés és ott mindent elmondanak.A templominál próba is volt.Mikor lesz az esküvőtök?Gratulálok:-)

2010. máj. 19. 22:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja az előző is a 22:25-ös voltam
2010. máj. 19. 22:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Bocs 22.15 :-) Fáradok
2010. máj. 19. 22:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Júli végén lesz.A próbba nagyon jól hangzik.:)Bár az anyakönyvvezető nekünk még annyit sem mondott hogy menjünk vissza még egyszer legalább megbeszélni a dolgokat,csak a kezünkbe nyomta a listát hogy miből lehet választani,azaz mit lehet kérni, és csak ebből következtettük ki hogy vissza kell menni még.Amúgy úgy köszönt el hogy ha mégsem tartanánk meg akkor legalább szóljunk már oda.:)Tehát mintha azt mondta volna hogy üdv az esküvőn.
2010. máj. 20. 08:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Én írtam neked eddig:-)Nálunk szerencsére nagyon aranyosak voltak.Először bementünk az irodára, ott mondtuk, hogy házasodni szeretnénk,kerestünk időpontot,kitöltöttük a papírokat,kaptunk csomó prospektust-ajándékot-kedvezményes kártyákat,kivákasztottuk mi lesz a nevem..,aztán onnan átküldött egy másik hölgyhöz.Ott körvonalazta mi hogy zajlik, adott zenelistákat...és az esküvő előtt 1 hónappal kellett visszamenni.Akkorra vinni kellett a cd-t a zenéinkkel, gyertyát választottunk, dalt, hogy mit énekeljen élőben a lány,megbeszéltük a dekorációt-megkérdezték milyen lesz a csokrom-aszerint díszitik a termet, pezsgőfajtát választhattunk,és megbeszéltük az esküvő pontos menetét.Nálunk tényleg profi minden.
2010. máj. 20. 17:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Azigen!Hol volt ez?Oda megyünk házasodni!:)
2010. máj. 20. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!