Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mikor kezdjünk el készülni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kezdjünk el készülni az esküvőre?

Figyelt kérdés

Ugyan még sok idő van, jövő augusztusban lesz az esküvőnk, de mivel az időpont adott, így amit le kell foglalni, úgy mint helyszín, fotós, videós, zenekar, már lefoglaltuk.

Kérdésem viszont az lenne, hogy mikor kellene elkezdeni pl. a ruhákkal foglalkozni? Elképzelésem van, de szeretnék próbálgatni, illetve meg kell találni az igazit. Ugyanígy a Páromnak is, sőt a Kisfiunknak is.

De még annyi minden van, meghívók, dekoráció, virágok ...

Ti hogy és mikor kezdtétek a készülődést?

2017. máj. 25. 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Ruhát teljesen felesleges most, hiszen hízhattok, fogyhattok, a fiatok nőhet. Azt majd előtte 2-3 hónappal. A virágot, dekorációt, meghívót igazából kiválaszthatod most, csak hát igazából felesleges, mert még rengeteg időd van rá. Én egy augusztusi esküvőre max májusban, júniusban állnék neki a szervezésnek.
2017. máj. 25. 16:49
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Nem korai még? Ki tudja mi történik több mint egy év alatt...
2017. máj. 25. 16:58
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Sziasztok? Meghivtok? Haverral mennek. Vinnenk 10-10 ezret.
2017. máj. 25. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:
67%

2# hogy lenne már korai? Minimum egy évvel előbb már le kell foglalni mindent, ha nem a maradékból akarsz válogatni szolgáltatók terén.

Kérdező a férjednek és kisfiadnak ráér jövőre a ruha. Viszont ha igazi menyasszonyi ruhát akarsz akkor nem árt azt is egy évvel előbb lefoglalni. Majd úgyis rádalakítják. Mi is tudtuk mit akarunk, és kit így egy évvel előbb mindent lefoglaltunk. Főleg, hogy az időpont fix volt, mert az évfordulónkonk volt az esküvő. Aki szerint ki tudja mi lesz egy év múlva az minek házasodik egyáltalán? Szerintem a nagyja már meg van. Jövő évig szerintem nincs dolgotok.

2017. máj. 25. 21:46
 5/9 A kérdező kommentje:

Nos, 7 éve vagyunk együtt, szeretjük egymást és van egy gyermekünk ... igen meglepődnèk, ha nem lenne esküvő a tervekkel szemben, de igazad van, ki tudja, mit hoz az élet. Ettől függetlenül azért még megszervezzük az esküvőt :D

A segítő válaszokat köszönöm, de még szívesen olvasok több véleményt is!

2017. máj. 25. 22:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit szeretnétek. Mi most szeptember elején házasodunk, múlt héten kértünk időpontot, és álltunk neki a szervezésnek egyáltalán, és így is úgy érzem, hogy sok időnk van.

De! nálunk otthoni kerti parti lesz, tehát nem kell étteremre vadászni. Nem lesz templomi esküvő sem. Vőfély/ceremóniamester, videós nem lesz. Eddig elintéztük a díszeket, intézés alatt van a süti, torta, kaja-pia beszerzés, fotós. A ruhákat már nézem, jövőhónapban fogom megvenni szalonból, ha minden jól megy. Gyűrűnk ma lesz meg. Még sok a tennivaló, de nem fogunk kicsúszni az időből

1 évvel korábban azért szokták szervezni, mert 1) bizonyos kinézett szolgáltatók, éttermek gyorsan elkelnek, 2) az egyik házasulandó (vagy mindkettő) már nem bír magával :D

2017. máj. 26. 06:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szívf475t kapok ezektől a "ki tudja mi lesz még addig?" tartalmú megnyilvánulásoktól. Ember, össze akarják kötni az életüket, úgy nagyjából örökre. Mit számít 1-2 év 50-60-hoz képest? Na, ugye, hogy semmit.

Kérdező: Jól csináltátok, hogy elkezdtetek szervezni, a jobb szolgáltatók sokszor évekre előre be vannak táblázva. Mi két évvel előtte foglaltuk a fotósunkat, és utána szépen haladtunk, inkább legyen előbb kész, mint a végén kelljen rohanni. Egyébként én is fotós vagyok és a legtávolabbi foglalt dátumom több mint két év múlva lesz. :P

2017. máj. 26. 08:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha minden fontos dolog le van foglalva (helyszin, videos, fotos, zenekar) akkor a többi pl. ruha, dekor stb raert ev vege fele.. En novemberben foglaltam le a ruham majusi eskuvore.
2017. máj. 27. 11:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Novemberben kezdtük el a júliusi esküvőnk szervezését. Mindenre bőven volt időnk, már csak néhány apróság hiányzik. A ruhámat februárban találtam meg, mert akkor értek rá a koszorúslányaim.

Szerintem már tájékozódhatsz, ha szerelembe esel egy szolgáltató irányába le is foglalhatjátok de nem kell elkapkodnod. Tudom, hogy mindenhol hallani a hisztit, hogy 1-2 évvel korábban lefoglalják a szolgáltatókat de én ezt azért ilyen súlyosan nem tapasztaltam. Pedig prémium mínőségű szolgáltatóink lesznek...

2017. máj. 31. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!