Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 4,5 milliós esküvő meg tud térülni?
mi 3-t számoltunk 100 főre, de úgy sem jött volna vissza.
ha lesznek 200-en, akkor talán (nagyon talán), de gondolom nem mindneki tud vinni 20e/főt
Nem igazán szeretem ezt a másik zsebében turkálást.
Én biztosan nem költenék 4,5 milliót egy esküvőre, de aki meg költ, az az ő dolga, mint ahogy az is, hogy honnan van rá pénze és hogy megtérül-e.
Egyébként nem biztos, hogy úgy értette, hogy 4,5 milliót vissza is kapnak, hanem hogy összesen nem kerül majd azért ennyibe, mert pl. visszatérül 3 millió és a fennmaradó 1,5 meg már nem olyan sok nekik.
Ez nagy lutri. Minket nem érdekelt, hogy mennyit kapunk majd. Kapunk, amennyit ránk szánnak. Nem ez határozta meg a költésünket, hanem, hogy olyan legyen amilyet szeretnénk. A miénk tavaly került 1,2 millió forintba. Ennek kicsit több, mint dupláját kaptuk ajándékba. Nem is álmodtunk ennyiről ilyen kis létszámmal.
Valahogy úgy érzem, hogy a tanár rokonság nincs annyira eleresztve, mint ahogy ők képzelik.
Én sem szeretem ezt a zsebben turkálást, nem is értem a kérdezőt miért érdekli ennyire. Az ő dolguk.
Egyébként szerintem ha az átlagéletkor nem 20-30 év (vagy már van anyagi hátterük) és van 200-250 vendég simán megtérülhet. Gondolom tudja a mennyasszony, hogy náluk, hogy szokás, mennyit szoktak adni.
Egyébként meg, hogy jön ide, hogy tanár és tanár rokonság? Tanító vagyok, a vőlegényem közgazdász és rajtam kívül még 1 pedagógus lesz az esküvőnkön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!