Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek szertartás és lagzi között volt a fotózás, hogy oldotta meg?
Ismerőséknél a polgári és a templomi esküvő közé volt beszúrva a fotózás. Eleve más helyszín volt, tehát kellett szünet a kettő között, most az a plusz fél óra nem tűnt fel senkinek - főleg ugye, hogy nem is volt teljesen ugyanaz a vendégsereg, mármint volt, aki csak az egyikre volt hivatalos.
Sőt, náluk két körös volt, mert a templomi és a lagzi között volt még egy körös fotózás, ott már voltak olyanok, ahova bevonták a vendégeket (tudod, menyasszony nőkkel, vőlegény a pasikkal menőzik, vicces képek, csoportképek...), a maradék időben meg a vendégsereg elbeszélgetett, illetve kisebb csoportokban átszállingózott mindenki a lagzi helyszínére, ahol a személyzet aperitiffel, előétellel várt mindenkit. Meg amúgy is eltelt az idő, mire mindenki megtalálta a helyét, szóval a pár már csak kb belibbent, és kezdődhetett a lagzi. :)
Csak figyelni kell, hogy jó legyen az időzítés, ne kelljen kapkodni, és legyen, aki lefoglalja addig a vendégeket. Ha az étterem kevésbé profi vagy a vendégek nem elég önállóak, akkor násznagyi szerepkör ez.
Köszönöm tippeket.
Sajnos tényleg nem lesz lehetőség másik nap elkészíteni a fotókat.
Tudom, hogy akkor nem lesznek olyan szintűek, hogy egy újság leközölje őket, de végülis én sem vagyok az a gyönyörűség...
jópár plusz kiló, hibás bőr.
A kérdésem tényleg arra vonatkozik, hogy melyik jobb, ha a megfelelő időben tudok rászánni 3/4 órát, vagy aminek kevésbé örülnék, hogy akkor inább legyen több idő rá, de akkor a szertartás előtt.
Nem érted. Nem rajtad múlik, hogy le lehet-e közölni egy újságban. Fényképeztem olyan embereket akiken egyenként volt feleannyi súlyfelesleg mint ahány kiló én vagyok, de jól érezték magukat és jó körülmények között készültek a képeik így lényegesen jobb anyag készült mint azokról akik a kifejezett kérésem ellenére nem a megfelelő körülmények közé időzítették a fotózásukat, mert szerették egymást, mert elfogadták egymást és magukat olyannak amilyenek és olyan felszabadultak, vidámak és szerelmesek voltak, hogy nem csak nézni volt öröm de fényképezni is.
A konkrét kérdésre válaszolva: ha lehet választani, mindenképpen a kevesebb idő, de jobb körülmények verzióra tenném le a voksom, ha jó a fotós akkor rövid idő alatt is képes jó anyagot csinálni (de ehhez kell, hogy jó legyen a fotós, nem elég a dSLR tulajdonos rokon vagy a pár tízezerért esküvőket fotózó informatikatanár a helyi suliból. Egyébként a fotósotokat kérdeztétek már erről, Ő mit mondott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!