Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a szülőköszöntő csokor? Ki adja és melyik szülőnek? Az esküvő előtt vagy után?
Esküvő után adja az ifjú pár mindkét tagja a saját szüleinek.
Mi egy-egy szál rózsát adtunk, nem csokrot.
Figyu, úgy csináljátok, ahogy ti szeretnétek. Megköszönheted a párod szüleinek, hpogy felnevelték a párodat, és megköszönheted a saját szüleidnek, hogy felneveltek téged. Az is járható út, ha az ellentétes nemű szülőknek adjátok oda a csokrot.
A ti esküvőtök lesz, nem mások esküvőjének az ismétlése. Úgy lesz, ahogy ti szeretnétek. Válasszatok a felsorolt lehetőségek közül, vagy akár ki is találhattok valami teljesen újat.
PErsze, majd kitaláljuk még :)
Csak én életemben nem hallottam erről, mifelénk nem szokás, BP-en viszont igen és fogalmam sem volt róla, miként is megy. Köszönöm a válaszokat!
Egyébként mikor illik odaadni? A szertartás után?
Röviden:a virággal (lehet csokor,lehet egy szál,olyan amit ti akartok)megköszönitek hogy fel lettetek nevelve,vagy megkköszönitek a párotok szüleinek hogy felnevelték a párotokat.A polgárin megkérdezik hogy akartok-e szülőköszöntést.Azt hiszem ezért külön fizetni kell.Ha nem akartok,megejthetitek a lakodalomban is vagy vacsin,attól függ mi lesz.Ebből,hogy melyiket választjátok,és milyen "körítéssel",az a ti dolgotok.
Mi spec a másik anyukájának fogjuk adni(csak az van),mert a saját édesanyámnak anyáknapján szoktam megköszönni hogy felnevelt.Ilyennkor sztem a párunkat "kell" inkább megköszönni hogy "felnevelték nekünk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!