Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok "nemzeti viseletű" ruháról, menyasszonyi ruháról képet, esküvő szalonok készítésében elsősorban, linkelnétek be néhány képet?
Ilyesmire gondoltam: [link]
Pár hónapja láttam itt kérdésben, hogy valaki tanácsot kért melyiket válassza, és nagyon sokan linkeltek oda szép nemzeti viseletről képeket esküvői ruhaszalonokból, mind "minőségi" ruha volt, melyek menyasszonyi ruhának is tökéletesek, valamint a vőlegény is a képeken volt általában, szintén nemzeti viseletben. Légszíves segítsetek, sehogy sem találtam meg azt a kérdést.
Köszi mindenkinek a válaszokat, nekem is nagyon tetszenek a ruhák! :)
ma 13:31 Egyetértek, én sem nagyon értem, hogy jön ide a politika, ha jól tudom, van ilyen fórum itt gyakorikérdéseken, lehet odamenni, szidni a másikat, engem nem különösebben érdekel a pártpolitika, a Jobbiknak semmi köze az esküvőmhöz, hogy kire szavazok csak és kizárólag az én magánügyem. Bocsi mindenkitől de az első két hozzászólón kicsit felhúztam magam.
Akit érdekel ilyen lesz a menyecskeruhám:
[link] (jobb oldali a menyecske viselete)
Hű, ez az én kérdésem volt! :)
Én is megtaláltam közben azt a ruhát, ami tökéletes, bár egyik sem az ott belinkeltek közül, de gyönyörű.
Remélem, te is találsz hasonlót!
A menyecskeruha heéyett én is a saját népviseletünket veszem majd fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!