Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet Bp-en olcsón esküvői (fehér) cipőt kölcsönözni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 20:50
1/12 anonim válasza:
De miért nem veszel egy olcsót? Én is vettem...2000 ft volt és nagyon jól néz ki,kényelmes.
2/12 anonim válasza:
Gyanús vagy! Nem Te akartál Cegléden menyasszonyruhát bérelni?
4/12 anonim válasza:
odaadom az enyémet:)mekkora kell?
5/12 anonim válasza:
Miért nem veszel inkább egy kényelmeset, amiben biztosan tudsz járni, és megy a ruhához is (esetleg más ruhádhoz is), és azt bármikor fel tudod venni esküvő után is? Vannak olcsón szép fehér cipők, amik akár esküvőre is jók. Én így csinálnám, már csak azért is, mert pici a lábméretem, és ritkán találok olyan cipőt, ami kényelmes is, nem töri fel a lábam strapás nap után se, és méretben is jó.
6/12 anonim válasza:
Budapest XXI.kerületben az Ázsia áruházban 1000 forint környékén vannak csodálatos fehér kényelmes cipők amelyek, esküvői ruhához is jól mennek én is ott vettem az enyémet.
7/12 anonim válasza:
20.57-nek:
Az én voltam:)Cipőt veszek,azt nem akarok kölcsönözni,és Bp nekem messze lenne.:)
Azért tettem fel azt a kérdést,mert olvastam több válaszban hogy nagyon olcsón kölcsönözték a ruhát,és gondoltam egy kisebb városban talán olcsóbban lehet találni.
8/12 anonim válasza:
Sára te vagy az?
A multkor nem te próbálgattad a szalonomba a ruhákat
A próbafülkébe előtt csak annyit hallottam hogy reccs! Fizesd ki a 30 cmes lyukat a ruhán!
9/12 anonim válasza:
Szerintem pont a cipő az, amin nem szabad spórolni, mert pár óra alatt véresre töri a lábadat.És kölcsönözni se lesz olcsóbb, mint megvenni.
10/12 anonim válasza:
20:16 - Érdekes, hogy én ki szoktam fogni a jó cipőket olcsón is (most is 5000Ft alatt vettem a deichmanban, csodálkoztam is, hogy a 36-os méretű cipő, ami nem sportcipő, jó a lábamra), de tény, hogy ha csak drágán lenne, ezen nem spórolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!