Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megsérült az esküvői ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsérült az esküvői ruha?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nemrég házasodott az egyik ismerősöm, akinek a menyasszonyi ruha kölcsönzőben azt mondták, hogyha a ruha megsérül "kár történik vele" akkor azt ki kell fizetni.

Ez mit jelent. Szerencsére neki nem volt ilyen, de érdekelne, hogy mit jelenthet a komoly kár?

2017. ápr. 11. 15:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
35%
Mi a tökömért lettem lepontozva és a 9# is mikor igaz amit ír. Na mindegy sírjatok akkor nyugodtan mert koszos lesz a ruha alja....
2017. ápr. 13. 18:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Az én ruhám megsérült sajnos, ami az esküvő után 2 nappal derült ki, mikor visszavittem a szalonba. A ruhámon volt egy vékony csipke hálós rész is, ami megszakadt a comb környékénél, valószínűleg valaki taposott a ruhámon ami reccsent egyet. (Akkor nem tűnt fel, na meg volt több olyan is aki pl menyasszonytáncnál rálépett az aljára stb)

Akkor azt mondta a szalonban a hölgy, hogy megmutatja a tulajnak, és ha nem lehet helyrehozni olyan egyszerűen, vagy használhatatlan lesz a ruha, akkor ugye a helyrehozás díját ki kell fizetnem, vagy meg kell vennem a ruhát. Szerencsére nem volt semmiféle komplikáció, így nem kellett érte semmit fizetnem.:D

2017. ápr. 25. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!