Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pici esküvőn kellemetlen lehet a hangulat elvált szülők miatt?
A szüleim elváltak már jó 10 éve, és azóta egyáltalán nem beszélnek egymással. Nincs botrány ha összefutnak, de nem hajlandóak két szónál többet váltani. Egymás új párját is kölcsönösen utálják. Most tervezzük az esküvőnket, és a párommal mindketten pici, családias hangulatút szeretnénk. Polgári szertartás, majd egy vacsora egy elegáns étteremben. A gondot csak az én szüleim jelentik. Kicsit félek, hogy nem fogja-e elrontani a hangulatot a közöttük lévő feszültség.
Összesen 17 vendég szerepel a listánkon, ez így áll össze:
A párom részéről: anyukája (apukája már sajnos nem él), nagymamája, a nővére és a férje, 2 legjobb barátja
Az én részemről: anyukám és a párja, apukám és a felesége, nagymamám, nagynéném, unokatestvérem és a felesége, 3 legjobb barátnőm
Szerintetek egy ilyen kicsit társaságban nagyon kellemetlen, ha 4 ember ki nem állhatja egymást?
Én is az ültetéssel trükköznék.
Lehetőleg ne egymással szemben és ne közvetlenül egymás mellett üljenek.
Ha lehet egy oldalán üljenek az asztalnak, de ültess közéjük másokat. ÍGy nem kell tudomást sem venniük egymásról. :)
Nálunk ugyanez a helyzet. Már azon kiakadt a nagymamám hogy apámat meghívtam. De apám eljön, és nálunk kerti parti lesz, ugyanúgy 17 fővel.
Az esküvőszervező mondta nekem, hogy gondoljunk bele, főleg elvált szülőknél, gyakorlatilag ez az egyetlen alkalom, amikor így összejön a család, hiszen semmilyen más alkalomkor nem ünnepeltek így együtt. Ha lesz gyereketek, és akarsz nekik mutatni családi képet, ezt fogod elővenni, hiszen mindenki rajta van. Ki tudja lesz-e még ilyen alkalom, erre a pár órára félre kell tenni a 20 éves vitákat. Én ezt elmondtam a családnak és mindenki megértette és igazat adott nekem. Remélem viselkedni fognak :) Sok boldogságot nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!