Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kettőig tart egy esküvő/lagzi az elég?
Hát nem tudom a mi lagzink 6-kor fog kezdődni, lesz zenekar, meg vőfély...eszembe se jutna azért leültetni a remélhetőleg jó hangulatot, mert én meguntam, meg mert fáradt vagyok!
Szeretném, ha jól éreznék magukat a vendégek...és addig maradnak, ameddig akarnak...és várhatóan én még az utolsó vendéggel is táncolni fogok, ha reggel 6-kor, akkor reggel 6-kor!
Boven eleg.
Nalunk peldaul nagyon jo hangulat volt, de igy is vege lett ketto-fel harom korul.
Egyreszt mert ugye az emberek egy munkahet utan faradtak, ahol meg gyerek is van, ott plane.
Masreszt meg mindenkinek meg vezetni kellett haza vagy a kozeli hotelbe.
Mi meg otthon palinkaztunk egyet azert a csaladdal :)
Mi delutan 4-kor kezdtunk a szertartassal, aztan a cocktail, majd a vacsora. Ejfelkor meg a torta.
Zenekart nem akartunk, DJ volt aki egyben ceremoniamester is.
Mindenki tancolt igy is, es bizony ejfel utan kezdtek hazaszallingozni az emberek, foleg a csaladosok, csak a "kemeny mag" maradt.
Vezettek a vendégek? :O
Hát akkor gondolom inni sem ittak...
Így érthető miért ült le a buli olyan korán...
Én akárhány lagziban voltam, ahol gondoskodtak a vendégek szállításáról, ott tuti, hogy 4-nél előbb nem nagyon ment haza senki...maximum a pici babások, bár sokan nem is hozzák el a babát, ha annyira pici még, vagy az idősek...
Franciaorszagban volt az eskuvonk, ahol siman lehet inni akkor is, ha vezetsz. Jo, van egy hatar, de amugy sem itta magat senki matareszegre.
Amugy a vendegek egy resze helyben aludt, de voltak akik csak tavolabb talaltak szallast.
Jo azert egy rekesz palinka elfogyott, plusz bor, pezsgo, meg helyi likor.
Azert meg nem fizettunk volna meg extran x osszeget, hogy buszt bereljunk. Igy is kikotottuk, hogy magunknak fizetjuk, nem akartuk, hogy a szulok beszalljanak.
Errefele ebbol semmi problema nincs, masok is igy csinaljak. Es mindenki nagyon jol erezte magat ettol fuggetlenul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!