Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl kevés ez esküvői menünek?
Szerintem eleg, ha ugy erzed sovanyka legyen toltott kaposzta meg par apro sutemeny is es az mar dunsztig eleg.
2017. jan. 14. 11:17
Nem keves, szimplan bena. Akkor mar inkabb menjetek valami svedasztalos etterembe.
2017. jan. 14. 11:19
3/19 A kérdező kommentje:
Miért béna? Egy egyszerű esküvő után egy közös ebédet szeretnénk a családdal. Komolyan kérdezem, minden rosszindulat nélkül.
Lehetne akár vegyestálat rendelni, szerintem nem rossz megoldás (sőt, igazából ezt ajánlom), ha többféle főétel közül válogathatnak a vendégek, kinek mihez van éppen kedve, étvágya. Saláta legyen, többféle köret legyen, üdítők legyenek, sör/bor/tömény legyen, többféle desszert is legyen terítéken, sós/édes süti legyen, mert nem mindenki szeretheti ugyanazt. Persze csak ha a keret engedi.
2017. jan. 14. 11:24
Férfiként mondom hogy teljesen jó :D
Egy régi jó barátom Argentínából hozott haza menyasszonyt és a minimálos esküvőjükön-lagzijukon szerintem 30-nál kevesebben voltunk. Délelőtt esküvő, ebéd pont úgy mint nálatok hogy mindenkinek ugyanazt szolgálták fel. Kora délután torta, aztán még valami hidegtál uzsonnára. Teljesen oké volt, én nagyon élveztem. A kaját is és magát az eseményt is
De a nők lehet máshogy gondolják, mert nekik ez életük nagy napja, stb-stb... :D De bocs hogy férfiként beleugattam :D
2017. jan. 14. 11:26
Nem tudom, szerintem a rantott hus a vilagon a legsnasszabb kaja, itthon sincsen csak nagyon ritkan ha a baratom a hatam mogott megcsinalja, mert o meg szereti, de eskuvore en tuti nem akarnek olyat, legalabbis ugy nem, hogy az legyen az egyetlen lehetoseg.
Vagy akkor legalabb a leves lenne valami kulonlegesebb, mert ez igy kb egy szimpla tok atlagos vasarnapi videki ebed, mondjuk nekem aztan tok mindegy, lehet a te rokonsagodnak teljesen megfelelne ez a menu.
2017. jan. 14. 11:37
2017. jan. 14. 11:45
Ha meghívnak egy esküvőre azért megyek, hogy megünnepeljem a barátom, rokonom, akárkim nagy pillanatát, természetesen nem a kaja az elsődleges és nem tenném meg, hogy emiatt leírom őket vagy az eseményt vagy hasonlók. Magamban azért viszont megjegyzem a dolgot, mert az étkezés igenis fontos része az ilyen eseményeknek. Én pl azon ritka emberek közé tartozom, akik nem szeretik a rántott húst. Nyilván tudok annyit enni tortából és húslevesből, hogy ne haljak éhen vagy ehetek otthon is, de számomra furcsa, hogy főételnek nem kínáltok legalább még egy sima b verziót is. De mint mondtam nyilván nem háborodnék fel ezen és hasonlók, nem ezért megyek el egy esküvőre...csak fura :)
2017. jan. 14. 11:53
Boven eleg. Mi nyaron eskudunk. Nalunk leves lesz, malacsült (azt hiszem egy par csirke is lesz ugy beszeltuk) korettel, a torta, este toltottkaposzta. Mi kell ennel tobb?
Szerintem boven eleg annyi amennyit irtal
2017. jan. 14. 11:53
Szerintem is inkább valami svédasztalos megoldást válasszatok. Nem azért, mert kevés a kaja, amit írtál, egy ebédre ez bőven elég, viszont fantáziátlan. Azért az esküvő mégiscsak egy ünnep, és egyszer van az életben. A rántott hús meg annyira hétköznapi, ennyi erővel tökfőzelék is lehetne a menü.
2017. jan. 14. 12:02
Kapcsolódó kérdések: