Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jópofa ajándékötletek esküvőre?
Baráti házaspár esküvője. 2. házasság, már van egy kisbabájuk. Komplett háztartásuk van, tehát a szokványos ajándékok kilőve. Mi sajnos nem állunk jó anyagilag, így nem tudunk sok pénzt adni, kb. 5-8000 Ft-ot. Ebben az értékben tudnátok valami jópofa, vicces ajándékötletet? Ami inkább emlék jellegű, és nem az értéke miatt hasznos.
Lehet házi készítésű is, én szívesen kézműveskedek itthon.
Egyszer láttam egy ilyet....nem tudom a barátaitok, mennyi idősek. Amit írni fogok, azt inkább fiatal párok veszik poénnak!! A lényeg, hogy egy nagy dogozba kell becsomagolni. Alap: a nagy dobozban van 3 kicsi doboz. Ahogy kibontják a nagy dobozt kiveszik az első kicsit dobozocskát....amire az van írva: ELŐTTE!!! Ebbe lehet rakni egy üveg pezsgőt...bort...ilyesmit.
A második kis doboz: "KÖZBEN!!! Ebbe dobozban egy kis csipkebugyit, vagy egy szexi harisnyát!!
A harmadik doboz pedig. az :"UTÁNA" Ebbe pedig csörgöt, gyerekjátékot, gyerekruhát.
Gondolom nem kell leírnom....hogy mit jelképeznek :D
Szerintem ez egy eskülőn vicces ajándék és nem is kerül sokba. Tuti, h évek múlva is emlékeznek rá.
ehh.....nem akarok senkit megbántani, de szerintem az eddigi ötletek BORZALMASAK, a legutóbbi meg egyenesen pofátlanság "úgy se lesz pénzük jobb kajára " pff .....:D
Az első is eléggé idétlen.....
Szerintem vegyetek valami dísztárgyat, ilyen porcelánt, vagy ilyesmit, vagy csinálj egy goblejnt.....
25/F
Kedves előző!5-8 ezer ft semmire sem elég,főleg 2 ember vacsorájára nem.
Nekünk 2 hét múlva lessz az esküvőnk (nagyon alap vacsorával)10 ezer ft /fő,és a többit nem is számoltam.
De abban 1et értek,hogy inkább a pénzt adjátok,vagy vásárlási utalványt.
20:08-as
Azért mondtam az 5-8 ezret a vacsorára,mert nekünk tavaly volt az esküvőnk és 5000ft/fő volt a vacsora ital nélkül.Ebben benne volt a leves,két fő étel és a desszert.Mindenkinek külön tányéron szolgálták fel.Nem volt nagyesküvő.
Hát ez az, ital nélkül! A kaja nálunk is kijön 5500-ből (semmi faxni), az ital hozzájön, vagyis egy emberre is több jön ki, mint 8000 Ft.
De nyilván az ifjú pár is tisztában van a kérdező helyzetével, mégis meghívta őket. Nekünk is vannak olyanok, akik nem fognak ennyit adni, mégis szeretnénk, ha eljönnének.
Ha lesz menyasszonytánc, oda dobjátok be ezt a pénzt, és csinálj valamit olyat, ami mindkettőjüknek szól, pl. fotóalbum, vagy vegyél nekik valami jópofa társasjátékot.
Köszi az eddigi válaszokat!
Igen, azt mindenképpen kipuhatolom, hogy lesz-e menyasszonytánc, mert akkor a pénzt úgy adjuk oda.
- Fiatal pároknak: kép a születendő közös gyerekükről. A férj, feleség gyerekkori képeit (szem, száj) összemontázsolva nagyon jó képeket lehet csinálni!
- Szerkeszthetsz kisfilmet! Minden gépen van egy Windows Movie Maker nevű program, ahol fényképekből tök jó "filmet" lehet csinálni, zenét alá rakni...
- DM-nél lehet fotókönyvet csináltatni
Utóbbi kettőnél lehet a babakori képektől elindulni, suli, találkozásuk, esküvő.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!