Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell minden áron nőket szervezni a legénybúcsúkba?
Néhány kedves önbizalomhiányos, bizalmatlan és frusztrált válaszoló...
Ha komolyan azt hiszitek, hogy mert néhány legénybúcsúban félrelépett pár pasi és ezért a tietek is félrelép, azonnal hagyjátok ott. Megkímélitek szegény srácot magatoktól és a házisárkány, hárpia énetektől, amivel jó eséllyel pár év múlva tönkre vágnátok az életét.
Vegyetek egy macskát, az való nektek. Nem csal meg, mert bezárhatjátok. Megbízni sem kell benne, csak nyávog. Sok sikert!
Tudomásul kéne venni, hogy az emberek alig különböznek az állatoktól ami a szexuális vágyaikat és a nemzést illeti. Az összes többi csak duma és illuzió, amit a nők elhisznek még mindig sajnos.
Csak ne felejtsétek el lányok, hogy minden szexuális aktushoz elvileg két ellenkező nemű szükségeltetik...ha csak nem nagyon meleg.
Az en parom nem akar legenybucsut se. En se lanybucsut. Nincs mitol "bucsuznunk" mi varjuk hogy osszehazasodjunk, szeretjuk egymast, nincs szuksegunk idegenek latvanyara. Tudom hogy neki sem esne jol ha chippendalek vonaglananak korulottem, meg nekem sincs rajuk szuksegem. Bolond amerikai szokas.
Koszonom a valaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!