Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol tudnék olcsó esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék olcsó esküvői meghívót rendelni?

Figyelt kérdés
Olcsón azt értem hogy 150-200 ft legyen kb és valami nagyon egyszerű de azért szép,vagy tudtok nekem tanácsot adni saját kezűleg milyet lehetne csinálni?
2008. okt. 6. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én magunknak csináltam. Ha gondolod írj egy privát üzit és minden elmondok , leírok részletesen.

És hát szép is és olcsó is. Olyan,amilyet szeretnél.

2008. okt. 6. 17:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi is magunk készítettük. Csak egy jó ötlet kell hozzá (pl. esküvő magazin, stb), vagy fantázia és kész is az egyedi meghívó. Mi kétféle szöveggel csináltuk, fiatalosat, és hagyományost is.
2008. okt. 6. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi is magunknak csináltuk. Nem kell hozzá más, mint színes papír szalag egyéb ilyesmi, nyomtató és fantázia.
2008. okt. 6. 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
www.teszvesz.hu
2008. okt. 7. 08:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

www.weddigs.hu

rengeteg magad készítette meghívó van ott.

én 60 db-ot 6000 Ft-ból kihoztam.

2008. okt. 12. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

mi is magunk csináltuk. Rajztanárként nem is bíztam volna másra!

de jó ötleteket lehet látni a Panton Papírosoknál (neten megtalálhatók), és ők el is készítik ha kéritek normális áron.

2008. okt. 18. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!