Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék olcsó esküvői meghívót rendelni?
Figyelt kérdés
Olcsón azt értem hogy 150-200 ft legyen kb és valami nagyon egyszerű de azért szép,vagy tudtok nekem tanácsot adni saját kezűleg milyet lehetne csinálni?2008. okt. 6. 17:25
1/6 anonim válasza:
Szia!
Én magunknak csináltam. Ha gondolod írj egy privát üzit és minden elmondok , leírok részletesen.
És hát szép is és olcsó is. Olyan,amilyet szeretnél.
2/6 anonim válasza:
Mi is magunk készítettük. Csak egy jó ötlet kell hozzá (pl. esküvő magazin, stb), vagy fantázia és kész is az egyedi meghívó. Mi kétféle szöveggel csináltuk, fiatalosat, és hagyományost is.
3/6 anonim válasza:
Szia! Mi is magunknak csináltuk. Nem kell hozzá más, mint színes papír szalag egyéb ilyesmi, nyomtató és fantázia.
5/6 anonim válasza:
www.weddigs.hu
rengeteg magad készítette meghívó van ott.
én 60 db-ot 6000 Ft-ból kihoztam.
6/6 anonim válasza:
mi is magunk csináltuk. Rajztanárként nem is bíztam volna másra!
de jó ötleteket lehet látni a Panton Papírosoknál (neten megtalálhatók), és ők el is készítik ha kéritek normális áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!