Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre milyen ajándékot jó venni?
A barátom testvére május közepén tartja az esküvőt,és semmilyen ötletem nincs,hogy mit lehetne ajándékba nekik venni.
25 és 27 évesek.. van egy lányuk is.
tippek?
kb 5 ezer és 10 között kéne..
A háztartásban mindenük megvan,semmi apróság nem hiányzik: ventillátor,kávéfőző,botmixer,kézi turmix...
Akkor valami olyat,ami majd ARRA a napra emlékezteti őket pl:egy dísztárgy,egy hatalmas kitömött szív...
Vagy,felajálhatnád,hogy nászajándéknak egy hétvégére vigyázol a lányukra-ha olyan korú már- szerintem ennek örülnének a legjobban!
Sok sikert a jó ajándék megtalálásához!
- pénz (ezt szoktak adni legtöbbször, mert úgyis ők tudják, hogy mire van szükségük, de meg is kérdezheted, hogy mit szeretnének, vagy a barátod megkérdezhetné)
- étkészlet (nem hollóházyra gondoltam, de már lehet szépeket venni, többrészeset olyan 5000 Ft-ért. Ha pedig van olyan, ami csak 18 részes (3x6 tányér /mély,lapos, süteményes/), akkor az is jó, ha két ugyanolyat veszel, így lesz egy 12 személyes étkészletük, amiről mindig emlékezni fognak, hogy ti vettétek. Ne az olcsóságra menj, hanem a szépségre.
- festmény
- turmixgép, gyümölcscentrifuga, habverő vagy egyéb konyhai kisgép
- római tál
- kristályváza
- igényes bortartó, esetleg válogatott borkészlet
- vásárlási utalvány
Ha nem akarsz nagyon görcsölni, akkor marad a pénz. Esetleg, ha gyűjtenek valamire (pl: lakásra vagy autóra), akkor rá lehet írni a borítékban lévő kis kártyára, hogy pl: az új lakásotok nappalijának lámpája vagy az új autótok pótkereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!