Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van valami ötletetek esküvősze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami ötletetek esküvőszervező cég nevéhez?

Figyelt kérdés
Franppáns ötleteket várok,akár angolul,akár spanyolul,franciául avgy magyarul...miaz amit titeket megfogna avgy felkeltené az érdeklődéseteket...előre is köszi :)

2016. okt. 22. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Kovács Ödönné Esküvő Szervező Betéti Társaság
2016. okt. 22. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Legyél kicsit kreatív ha már ezzel akarsz foglalkozni ☺
2016. okt. 22. 21:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Marry Me kft.
2016. okt. 22. 21:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Van már pár ötleem,nem a kreativitással van gond,csak érdeklődök,hogy miaz ami a nagyközönséget vonzaná cégnévként :)
2016. okt. 22. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem baromira nem a név a lényeg.
2016. okt. 23. 09:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Én épp azt akartam írni, hogy ami engem vonz az a klisék (tehát az erőltetett szójátékok, angol kifejezések) elkerülése. Valahogy egy ilyen nevű céget nem tudnék komolyan venni.
2016. okt. 23. 17:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne itt akarj nevet kitaláltatni magadnak/ a cégednek egy olyan kreatív területen mint az esküvőszervezés. Ha már a név kitalálásánál elakadsz, hogyan fogsz leszervezni egy esküvőt és megoldani ha gond van? :) Nemár...
2016. okt. 24. 09:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Jézusom... gondoltam belenéztem az esküvő topikba, itt biztos minden szép és jó, erre mindenhol ilyen undorító mentalitást látok, hihetetlen. Hogy lehettek ilyen bunkók és lehangolóak?

Ez az oldal azért van, hogy kérdezzenek rajta, és VÁLASZOKat kapjon a kérdező, ne pedig oltogatást. Szerintem normálisan elmondta, hogy nincs baj a kreativitásával, csak kíváncsi a nép véleményére, ami nagyon is helyén való, hiszen a piackutatás egy vállalkozáshoz nagyon fontos.

Hogy a kérdésre is válaszoljak... Nekem az egyik kommentelő Marry me Kft. ötlete tetszik, én vevő lennék hasonlókra.

23/L

2016. okt. 30. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!