Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan oldal, ahol igyen asztaldekort lehet rendelni? Linkelnétek?
Lementettem, és fölnagyítottam a képet. 3 db pink tárgyat látok, ebből 2 db alacsony, négyszögletes mécsestartó, pink szalaggal körbekötve. A harmadik, a magas, nem tudom, hogy mi lehet, az valami homokfújthatású izé, ráadásul a fölső karimája nincs egyvonalban, tehát, mintha valami kiötőféle lenne. Váza biztos nem, mert az a zöld üveg)
Ha ezt a hatást szeretnéd elérni, akkor asztalonként 3 db mintanélküli, egyenesfalú átlátszó vagy homokfújt üvegeszközt kell beszerezned, és kell hozzá 1 és 3 cm széles selyem, vagy organzaszalag.
Az asztal pont olyan, amilyenre terítve van, délutáni csevegős összejövetelre, -kávéval, aprósüteménnyel. Nekem az ünnepélyesség hiányzik belőle, a háromszál gerbera a borosüvegutánzatban -igaz mostanság ez divat -kicsit olyan éttermis, mármint kockásabroszos, plusz ami a kertben nő.
Ünnepélyesség. Az amit még elbírna ez az asztal.
a deköratőr
Nagyon szépen köszönöm!
Éppen a könnyedség lenne a cél. Elég fiatalok is vagyunk. Nem gondoltam, hogy krém-bordó pl. a megfelelő. Nekem (!) az túl mély, gyászos. Mi is gondoltunk arra, hogy gerbera (?) helyett pink rózsákat rakunk. Szerintem néhány dekorkövet is elbír az asztal. :) Ki mit gondol?
..még mindig az előbbi...
csak gratulálni akarok, hogy biztos vagy a stílusban, amit szeretnél közvetíteni az esküvőd napján (is)
nagyon kevesen vannak ezzel így, tapasztalatom, hogy mindent bele, ami "szép" persze, hogy kinek mi a szép, az már más dolog és egyáltalán nem törődnek azzal, hogy a dekorációs elemek paszolnak-e egymáshoz, vagy sem.
Visszaolvasva, kicsit undoknak tünt a lálaszom, ezt kompenzálandó, küldök linkeket. Törtem a fejemet, hogy miképp segíthetném az elképzelésedet, mivel nem tudom, merre élsz, nem próbálkozom budapesti lelőhelyek felsorolásával, ajánlom inkább a tutit, ahol viszonylag olcsó és könnyed, fiatalos termékeket lehet beszerezni.
a mécsestartók verhetetlen áron vannak, viszont kétoldalas ragasztószalag mindenképpen kellene hozzá, hogy a pink masnit megtartsa, mert nem egyenes a fala lecsúszik a szalag. A szögletes váza a kedvencem, fehér kövekkel bármilyen virág mutat benne (perzse, anélkül is) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!