Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvöi tanu ki lehet?
Figyelt kérdés
Szoval jövöre lesz az esküvönk,en a bermakeresztanyam kernem meg,parom a legjobb gyerekkori baratjat,a polgarin tudom h lehetseges de a lakodalomban a föasztalnal illik nekik is leülni?mert bermakeresztanyumnak van ferje es egy kislanya.parom baratjanak felesege de öszinten szolva a nöt nem nagyon ismerjük.igy nem szivesen tennenk a foasztalhoz de az h nez ki mar?:) szoval en parom es a szülök mindket oldalon megfelelö?vagy mit illik?ha igy 4en ülünk az normalis?vagy mindenkepp kell a 2 oldalra a tanuk es persze csaladjuk,elöre is köszönöm2016. szept. 16. 13:42
1/11 anonim válasza:
Mellettünk a szüleink ültek. A tanuk a közelben ültek, de nem a főasztalnál.
2/11 anonim válasza:
1-es vagyok,
tanu bárki lehet érvényes igazolvánnyal, nekem a legjobb barátom volt, a férjemnek a testvére.
4/11 anonim válasza:
A menyasszony és a vőlegény után a tanúk a 2. legfontosabbak az esküvőn. Legalább is mi ezen az elven vagyunk és nálunk mindig is illendő volt őket a főasztalhoz ültetni. Ez is a tiszteletnek a jelképe. A párom is tanú volt a nővére esküvőjén, és ott ismertem meg őket, mégis a főasztalnál kaptam helyet én is. Itt nem azon van a hangsúly, h kit ismersz és kit sem. Nem szabad kivételt tenni...
5/11 anonim válasza:
Keresztapu volt a tanum, páromnak nagynénje. De mivel mind családosak, nyilván nem ültettük őket a gyerekeik meg párjuk nélkül a főasztalhoz...De egyébként is a szüleinkkel szerettünk volna ülni, hisz ők állnak hozzánk legközelebb. Sz.arokaz ilyen hülye szabályokra már bocsánat ☺
6/11 A kérdező kommentje:
tudom h vannak szabalyok,csak az elet mindig a veletlenek sorozata,es parom legjobb baratjanak a mennyasszonya meg,nekik juniusban lesz az esküvö nekunk szeptemberben,nah szoval ez a lany a volt osztalytarsam.szoval tudom milyen,arrol nem beszelve az utobbi 5 evben mar 2 szer esküvö lett volna aztan mind a 2 fickoval egyszer csak vege lett,parom baratjaval meg 1 eve vannak együtt juniusban meg tervezik az esküvöt,persze szurkolunk nekik de azert nem tudjuk h ez a lany mar az 5eve a 3dik esküvöjere keszül es mi lesz,öszinten szolva nem akarom a föasztalnal latni ha visszanezem a videot 10 ev mulva ha lehet h addig reg szetmennek,tudom karörvendes csak ez a lany valahogy olyan nem tudom.remeljük h ez se fuccsol be es parom baratjat es hujiti,hanem tenyleg boldogok lesznek de azert megis bennem van.
2016. szept. 16. 15:24
7/11 A kérdező kommentje:
ismerni ismerjük es pont ezert nem szeretnenk a föasztalnal.tudom h ez furcsan hangzik
2016. szept. 16. 15:26
8/11 A kérdező kommentje:
26 evesek vagyunk
2016. szept. 16. 15:27
9/11 anonim válasza:
Én egyébként sem ültetnék a főasztalhoz szülőkön kívül mást, így meg aztán pláne nem. Az biztos, hogy nem szedném szét őket, ehelyett odaültetném őket, ahova egyébként, mint mezei vendégeket tenném.
10/11 anonim válasza:
Pár hónapja voltam tanú, mint a menyasszony gyerekkori barátnője, de nem ültem a főasztalnál. Ott csak a szűk család ült, én a baráti társasággal ültem, akiket ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!