Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő nyitótánc így oké szerintetek?
Egyikünk sem kimondottan táncoslábú alkat, és szerepelni meg játszani az agyunkat se szeretünk :) Az esküvőn is elsősorban a hangulat meg a vendégek miatt lesz tánc is.
Viszont elkezdeni mindenképpen mi szeretnénk a táncot. Nem akarunk betanulni semmiféle látványos se mókás koreográfiát.
A kérdés az lenne, hogy ha elkezdjük a táncot, picit ott lötyögünk, lassúzunk a zenére, aztán bevonjuk a többieket is (én apukámat, a vőlegény az édesanyját), az úgy szerintetek milyen? Nagyon tré? :)
És akkor ezzel együtt jönne fel a vendégsereg is már táncolni.
Láttam mindenféle hülyeséget, betanult bohóckodást összevágott zenékre, salsát, rendes keringőt... De valahogy ez nekünk nagyon nem fekszik egyik sem.
Persze, én is így szeretném majd, és több lagziban is láttam már ilyet.
Az első szám valami lassú vagy keringő, arra elkezd táncolni a pár, de egy idő után csatlakoznak más párok is. Azért nem árt, ha valaki vagy a zenekar bemondja, hogy a nyitótánc jön, amihez lehet csatlakozni is, illetve párokkal előre megbeszélni, hogy csatlakozzanak nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!