Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok az esküvői költségek hány százaléka jött vissza az ajándékként kapott pénzből?
Ez nagyon rokonság függő.
A mi esküvőnkön 16-an voltunk. Nem kértünk semmi ajándékot, a szüleink mindkét részről odaadták azt a pénzt, amit a majdnai (végül nem megrendezett) lakodalmunkra kuporgattak. 350 ezerbe került és 2,5 millió forintot kaptunk + a tesóink összefogtak és leütöttek egy 100 ezres wellness hétvégét is.
Ugyanakkor a baráti körben volt esküvő kb. 70 fős, nettó bukta. 1,5 millióba került és kb. 500 ezret kaptak. A rokonság nem volt tehetős. Pedig ránézésre nem így tűnt, én marhára meglepődtem. Ha leosztom fejenként kb. 7 000 ft-ra jött ki, az szerintem pofátlanul kevés.
Hozzáteszem, hogy mi a férjemmel (barátok esküvője volt) pl. 60 ezret adtunk ketten, akkor biztosan volt a rokonságban olyan is, aki két forintot nem adott.
Szóval nehéz erre átlagot mondani....
5#
Baratnom most ment ferjhez es 1milliobol kijott.. 106fő
Nem volt nagy felhajtas maguk szereztek be mindent stb.. nem mindegy milyen lesz a lagzi.
Lehet az 5millio is 60fore ha olyan a pár..de lehet 2000.000is 150fore ha ugyesek a szervezok.;)
Nekünk durván 70% jött vissza.
70 fős lagzi 1300000 Ft-ból jött ki. Mi hiába spóroltunk mindenen, ennyi lett.
A lényeg az, hogy nagyon jó volt a hangulat, mindenki jól érezte magát. Mi nem a pénzért csináltunk lagzit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!