Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Főnöknek nászajándék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főnöknek nászajándék?

Figyelt kérdés
A főnököm a hétvégén házasodik, a menyasszonya is ugyanennél a cégnél dolgozik. Onnan tudtam meg, hogy házasodnak, hogy pénzt gyűjtenek nekik nászajándékra a cég nevében. Egyik munkatársat se hívtak meg még csak a szertartásokra sem. Nem akarok beleadni, ha annyira nem voltak képesek, hogy bejelentsék vagy meghívják a kollégákat a szertartásra... Szerintetek bunkóság ha nem adok bele? Úgy mondták, hogy önkéntes aki akar ad, aki nem nem, én nemet mondtam. Előző munkahelyeimen, ha valaki házasodott a kollégákat a csoportot meghívta a szertartásra. De hogy maga a főnök nem képes erre...
2016. szept. 7. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Mivel nem vagy közvetlen családtag/ barát így szívük joga, hogy kit hívnak meg. Megint az elvárások miatti konfliktus. Miért várnád el, hogy meghívjon?

Igen, kedves gesztus valami kis aprósággal meglepni őt, de ha így állsz hozzá, azon nem tudok segíteni.

2016. szept. 7. 18:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Kis létszámú, családi körben tartott esküvőn nincs keresnivalója az összes kollégának.

Ha meg nem adsz bele, nem adsz. Nem kötelező.

2016. szept. 7. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem adnék, kivéve ha jó fej főnök, rendes, tisztességes, emberileg kedvelem. De annak a tipikus "épp csak az ostor hiányzik a kezéből", diktátor-típusnak nem, vagy max egy képet arról ahogy egyiptomban ostorozzák a rabszolgákat...
2016. szept. 7. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért, ki neked a főnököd, hogy kötelező meghívnia az esküvőjére? Családtagod? Barátod? Hja, várj.. A főnököd! Ki akar ott lenni a főnöke esküvőjén? Kéne a bajnak..
2016. szept. 9. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!