Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakodalom zenész és Dj nélkül? Volt valakinek így? Laptopról játszanánk le, előre meg lenne csinálva lejátszási listába. Ehhez milyen eszközök szükségesek?
Szerintem ez jó ötlet :) Én is így tenném, mert nem bírom a "dj"-ket (tudom előítéletesség, de valahogy nekem azonnal egy zselézett hajú, éjszaka is napszemüveges, rikító ruhákban pompázó tuning autós "naggggyon menő" figura ugrik be akiket sosem kedveltem), és szintén nem bírom a CASIO billentyűzetet csépelő mikrofonba mormogó mulatóst játszó nagypapákat sem.
Jó dolog ilyenkor a technika :) Laptop, kompatibilis hangfalak, más nem kell. Talán még egy tartalék gép, ha az első bekrepálna aznap pont.
Zenekar? Gondolom nem Gróf Pénzfalvay Tasziló házasodik Báró Aranyrögössy Letargiával, hogy még élő zenekarra is teljen (baromi drága egy zenekar, sokkal drágább, mint egy dj vagy Casio-s papi)
Egy jobb zenekar simán elkér negyedmilliót egy lagziért de ez nyilván nem véletlen.
Én személy szerint azt vallom, hogy mindegy, hogy DJ-e vagy zenekar, de esküvőre "szakosodott" zeneszolgáltató legyen és ha az illető(k) jó(k) akkor teljesen mindegy, viszont szerintem a lejátszási listás móka nagyon tré. Évi 20-25 esküvőt fotózom (igaz magamat a felsőközépkategóriába sorolom, így általában ennek megfelelő költségvetésű lagzikon fordulok meg) és az elmúlt öt szezonból csak két ilyet tudok megemlíteni, de ott azért volt így mert mindkét pár külföldön él és inkább beszélgetősre vették a figurát, nem táncolósra. Gondoljátok át, szerencsére ma már nem csak a korábba felvázolt két véglet közül lehet választani. Elérhetőek valóban professzionális, igényes esküvői szolgáltatók is.
Ha mégis a Windows Media Player mellett döntenétek akkor is béreljetek hangosítást, mert a laptop hangszórója kevés lesz.
Mi voltunk nemrég olyanon ahol ez volt, a helynek adtak egy pendrive-ot a számokkal és csak a kajánál megállították, 2ig volt hirdetve a lagzi, 10kor sok ember elszállingózott, éjfélt a fele se várta meg, 1kor a rokonok voltak már csak és pakoltak... Meghalt az egész, pedig 80% fiatal 30körüli volt, máshol már buliztunk egy nagyot kb ugyanezekkel az emberekkel, de most hiába akartak.
A gond az volt hogy amikor kellett volna nem olyan szám jött ami felrázta az embereket vagy leülteti őket. Egy jó DJ vagy zenész (nem mind egyforma) tudja mikor milyen zene kell, látja az embereken. És azért az éjféli buli után szeretnek az emberek zenét kérni, pl a párnak stb. és a vőfély se tud irányítani nagyon így. Én zenén nem spórolnék mert az az alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!