Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegeden hol vettétek a karikagyűrűtöket?
#2 Igaz.
Szegeden sehol sem vettünk karikagyűrűt.
szegenykem...
mi ott vettuk, a 24 karatban, a bartok teren. igaz, varni kellett ra, mert nem volt pont olyan, amilyet elkepzeltunk.
Nem tudtuk, hogy ott is van ékszerbolt, de akkor ma megnézzük ott is, köszi a tippet! :)
Nem gond a várakozás, eddig mindenhol 3-5 hetet mondtak.
(én vagyok a 24 karátos válaszoló)
van webshopjuk is, de azt tapasztaltam, hogy élőben jobb látni a kínálatot, meg lehet beszélni az egyéni igényeket, stb...
azért hagyjatok időt az elkészítésre, nekünk 1 hónap volt az átfutás, pedig nem volt annyira bonyolult gyűrűnk... de nagyon szép lett, és szerintem árban sem vészesek.
Köszi, voltunk tegnap, de sajnos ott sem sikerült olyat találni, amibe elsőre beleszerettünk volna mindketten. :)
Most már van 4-5 gyűrű, ami "nem rossz", nem tudjuk, mi alapján döntsünk, de nincs sok időnk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!