Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vőfélyt keresek. Ajánlana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vőfélyt keresek. Ajánlana valaki egy jó szakembert?

Figyelt kérdés
Lassan két hete böngészem a netet, youtube-ot, hogy meg találjam a nekünk megfelelőt. Olyan valakit keresek aki ötvözi a hagyományos vőfélyt és a modern ceremóniamestert. Nem ragaszkodom a népviselethez. Amit viszont szeretnék, hogy találja meg a megfelelő egyensúlyt. Ne legyen se túl sok, se túl kevés.Legyen humora.A szövegeit ne úgy adja elő, mint aki monotonul felolvassa.(sok ilyet hallottam a youtube-on)Ne akarjon ő lenni a középpontban, de amikor kell akkor legyen ott, oldja meg a helyzetet ha esetleg nagy szünet lenne két fogás közt, vagy hasonló gond adódna. (voltunk egy lakodalmon ahol 40 perc telt el 2 fogás közt, ez alatt a vőfély előadott egy negyed órás játékot, a maradék 25 percben csönd volt, és mindenki csak ült.A vőféllyel és a zenekarral együtt.) Szeged mellett lakunk, az esküvő is itt lenne. Nem tudom azt se hogy milyen messzire szoktak elmenni a vőfélyek? Ismer valaki esetleg egy megfelelő szakembert, akit ajánlani tudna?
2016. szept. 3. 14:43
 1/8 Bence_ ***** válasza:
100%
Béla vőfély!
2016. szept. 3. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mikor lesz a lagzi? :)

Szintén Szegeden lesz a lagzink, tudok ilyen vőfélyt. Legalábbis nekünk ilyennek tűnt egy lagziban, a mienkben is ő lesz.

2016. szept. 3. 17:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Jövő év szeptember 2.ára tűztük ki.
2016. szept. 3. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Hol lesz?

Ajanlanek de mi is akkorra tuztuk ki nem adnam ki a kezeim kozul.:) de tudok mègegyet

2016. szept. 4. 16:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Faragó Gábor, a video alapjan nem biztos, hogy meggyőz, de élőben nekünk nagyon szimpatikus volt. :)
2016. szept. 4. 18:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Béla vőfély
2016. szept. 4. 20:29
 7/8 A kérdező kommentje:
A Béla vőfélyt megnéztem, szimpatikus, de nem szántam ennyit vőfélyre.Bár ki tudja még mi lesz. De köszönöm a válaszokat.
2016. szept. 5. 15:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Varjú Imre vőfély is nagyon tudja a dolgát, a facebook oldalán láthatod, bejárja az országot...
2016. szept. 10. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!