Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dj vagy énekes?
Lakodalmunkba dj-t kértünk fel és arra gondoltunk, hogy mulatós számokat is játszunk velük,így minden korosztálynak meglesz a maga zene stílusa. A magam részéről a hagyományos mulatós zenét - néhány kivételtől eltekintve - nem szeretem.
Ötleteket szívesen elfogadok. Esetleg ismertebb, táncosabb mulatós, lakodalmi zenék listáját, előadóját. Köszönöm
Hááááááát
Mindkettő elég cikis.
Dj - egy idegesítő figura általában, napszemcsi, zselés haj, "menő ember" feliratú poló, tuning autó, tahó stílus, gagyi zenék (tijesztó, náksi verszusz brunner, jucus, sterbinszki). Nem jó egy ilyen ember a lagziba.
"énekes" - CASIO hangszerrel felszerelt öregebb fickó, az alábbi repertoárral: utcára nyílik, lakodalom van a mi utcánkban, piros lett a pipacs virága, ARANYESŐ, bubamara, lidi néni, julcsika tercsike jöjjön velem ercsibe, bocskort nem hord az én babám, érik a szőlő stb. Ugyanúgy rossz.
Én a 3-assal nagyon egyetértek.
Rém gagyi és ízléstelen mindkettő.
Had tippeljek egy merészet: Macarena, Scatman, Vivin La Vida Loca, Samba di janeiro, Agadu, Ken Laszló slágerek, borzasztóan rossz napóleon búvár meg az a gagyi 80-as évekbeli zenekar amit valami tehén-alkatú szőke nő vezetett, Shakira stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!