Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két het mulva lesz az esküvőm. Mindenki azt mondja hogy nyigodjak meg 100% hogy nem minden pont ugy fog elsulni ahogy kene. Ezert kerdezem: mi nem alakult ugy ahogy szerettetek volna? Volt e vmi gond?
Nálunk leszakadt az ég, mielőtt bementünk volna a templomba. Egész héten és aznap is sütött a nap, de 10 perc alatt olyan vihar keveredett, hogy csak pislogtunk. Szerencsére nagyon jó vőfélyünk volt és mindent elintézett (fotózást levezényelte, közben a sofőröket elküldte a kocsikért). Nem indult a saját zenénk a nyitótáncra, de a zenekar 5 másodperc alatt reagált és már játszottak is nekünk egy dalt.
Az egyik vendég úgy gondolta, hogy majd jól megvicceli a vőlegényt és erős paprikát áztatott egy pohár pálinkába, majd megitatta a párommal. A férjem rosszul lett tőle, szaladtunk vele a hotel szobába, hányt, alig tért magához. Azt hittem, hogy mentőt kell hozzá hívni és vége lesz a lagzinak, de szerencsére össze tudta magát szedni. Ebből a násznép semmit sem érzékelt, mert a vőfély addig csinálta a fesztivált + mulattak, csak miután visszatértünk akkor vették észre, hogy egy kicsit furcsa színe van a vőlegénynek. :D
Ne izgulj, csak hadd hogy történjen minden szépen sorban. Élvezd ki a pillanatot! Sok boldogságot!
Jezusmariam :D hu hat en gratulalok mindotoknek, minden jot kivanok es nagyon sok boldogsagot. Kivanom orokre igy legyen!!
Lesz vofelyunk...nagyon sok minden kozbe jott mar eddig...erre ma bejelentette az anyakonyvvezeto h o nem er ra aznap, azt hittem elajulok...
Nekem az egész valahogy gáz volt. Külföldön mentem férjhez, az egész hangulat furcsa volt, kis esküvő volt a hivatalban, de kicsit olyan volt mint a filmekben, amikor vízumért házasodnak és mindenki full merev :D Na nálunk is ez volt. Azzal a különbséggel hogy szerelemből házasodtunk.
Aztán a tesóm aki eleve negatív ember, felöntött a garatra és egész végig szidta a vendégeket, a munkatérsait, mindent. Borzalmas volt. A végén a párom is rendesen becsűrt és felhozta a haverjait meginni egy sört...én pedig neteztem. Akkor kezdődött egy nagyobb válság a kapcsolatunkban, majdnem el is váltunk, de észbe kapott és rendbe hoztuk (legalábbis nagyon remélem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!