Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári eskuvo, hogy legyen?
Tanuk es szulok? Nagyszulok.
Igy eleg nem?
Egy honappal a lagzi elott lesz tartva!
Ki milyen ruhat valasztana oda? Odais fehèret? Vagy eleg egy egyszerubb?
Vőfèlyt mikor "foglaljuk le"? Eloleget szoktak kèrni a vőfèlyek ?
De a vofely lagzira lesz. Csak ha mar feltettem kerdest gondoltam kihasznalom.
Koszi h irtal!!!:)
Ennyi ember eleg, ha a lakodalom ugyis kesobb lesz.
Mivel ez csak egy hivatalos szertartas, mindenkeppen valamilyen elegans ruhat valasztanek, de nem kell tulzasokba esni sem, elegans, egyszeru ruha szerintem jo oda. Nem feltetlenul ragaszkodnek a feher szinhez, de vilagosabb szinut preferalnek.
Ha megvan a helyszin, es az idopont, akkor a leheto leghamarabb erdemes lefoglalni a vofelyt is. Talalkozzatok vele, beszelgessetek, hogy milyen az elkepzelesetek, es hogy lassatok, szimpatikus-e nektek az illeto. Es ha megfelel nektek, akkor altalaban foglalot szoktak kerni, akik kicsit is komolyabbak. Ez nekik is egyfajta biztositek, es nektek is. De a leelolegezett osszeget irjatok bele a szerzodesbe is, illetve a megallapodasok reszleteit is.
Rendben koszonom.
Halvany rozsaszin terdalá ero ruhat neztem ki.:)
Mar megvan kit szeretnenk. 2lagziban voltunk Iden ahol o volt es nagyon szimpatikus!:)
Jajj! Szuper. Koszonom , hogy irtal!:)
Remelem nembaj , h megkerdezem, mennyi volt az eloleg nagyjabol ezeknel a szolgaltatoknal? Es melyik települès?:)
Szabolcs megye,falu.
Fotos videos:105.000
Zenesz:70.000 (barati ar!!!!)
Harmonikas:30.000 (barati ar!!!)
Konyhasok:60.000
Helyszin:70.000
Jajj bocsi, a teljes arakat irtam.
Zenesz:20.000
Fotos:25.000
Harmonikas:10.000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!