Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik frizura a szebb?
Figyelt kérdés
Nektek melyik tetszik jobban? Melyiket viselnétek az esküvőtökre?
Plusz szerintetek melyik bírná jobban egész nap?
2016. aug. 11. 08:10
1/21 anonim válasza:
1Szebb. 2Tartósabb. A tűzött frizuk jobban bírják a strapát, ha ennyi hajad van abból hajkölteményed is lehet, nem ilyen egyszerű...
2/21 A kérdező kommentje:
Nekem az egyszerűbbek tetszenek, és a ruhámhoz is jobban megy egy ilyen fazon. :)
Egyébként nincs rengeteg hajam, átlagos mennyiség. Remélem abból is kihozható egy ilyen frizura!
2016. aug. 11. 08:21
3/21 anonim válasza:
Valaki jobban szereti az egyszerűbb frizurákat.
Nekem mindkettő tetszik, de talán egy hajszállal jobban a második, a feltűzött.
4/21 anonim válasza:
talán a 2. (ez jobban is bírná), de az első is szép
6/21 anonim válasza:
Második. Sokkal természetesebb a fazonja, nem olyan belőtt, mint az elsőnek.
7/21 anonim válasza:
2. De szerintem egyik se lesz nagyon tartós
8/21 anonim válasza:
Nekem az első sokkal szebb és elegánsabb, de ez biztos , hogy nem tartós. A második is szép egyébként, és talán kicsit tartósabb is.
9/21 anonim válasza:
Arra is gondolj, milyen idojárásra van esély a nagy napon, nagy melegben biztosan jobb és tartósabb a második.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!