Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zene esküvői vacsorához?
Figyelt kérdés
Kis létszámú esküvőnk lesz (kb. 35-40 fővel), a DJ pedig várja a listát, hogy milyen zenéket szeretnénk vacsora alatt és után. Mulatós/lakodalmas zenét nem szeretnénk. Tudnátok ajánlani esküvői előadókat/számokat?2016. aug. 9. 19:06
1/7 anonim válasza:
Remélem a mulatós kimegy a divatból...nem tudok ajánlani, de nekem egy jó kis metal/rock jól esne. Tartottak már így esküvőt.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Javasolni pontos zenét nem tudok, de a profik javasolják, hogy olyan válasszon az ember, ami a közönség ízlését nagyjából lefedi. Célszerű lenne kipuhatolni, hogy ők mit szeretnek, ez 40 főnél még nem olyan nehéz :)
4/7 anonim válasza:
Szerintem is a násznéphez kell igazítani. Voltam én olyan budapesti lagzin, ahol a pár kikötötte, hogy mulatós nem lesz, hanem csak mai modern zene, azonban a násznép vidéki volt és mulatni szeretett volna, nagy szar volt a hangulat, mert senki nem táncolt. A rockra nem fognak táncolni a nagyik szerintem..de ti tudjátok. Táncolható zenét válasszatok ha szeretnétek, hogy bulizzanak, ha nem akkor tök mindegy milyen zene van.
5/7 anonim válasza:
Vacsora alatt olyat, ami közben lehet jól beszélgetni, tehát valami kellemes, lágy hangzású zenét, visszafogott hangerővel. Javasolnám ide a klasszikusokat, vagy mindenképpen szöveg nélküli, instrumentális zenét. Nekünk anno CD-ről egy romantikus dal válogatás ment halkan, amit orgonán adtak elő. Vacsora utánra pedig mi a kedvenc számainkból válogattunk, amik szerelmes témájúak voltak, vegyesen lassút és gyorsat, hogy lehessen rá táncolni is.
6/7 anonim válasza:
Vacsora alattra kellemes klasszikus, akusztikus zenét javasolnék, esetleg visszafogottabb jazzt.
7/7 anonim válasza:
Vacsora allatt a Thepianoguys zeneit ajanlom. Nagyon szép szolid, hangulatos zene.
Sok boldogsagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!