Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a ruhák vajon miért csak ennyibe kerülnek?
En is ratalaltam erre a cegre, amikor mostanaban eskuvoi ruhakat nezegettem. Azok alapjan, amit olvastam, elegge kockazatos dolog toluk rendelni.
Ket veglet jellemzo a kritikajuk alapjan. Az emberek egy resze elegedett a toluk rendelt ruhakkal, a masik reszuk viszont borzasztoan elegedetlen: rossz meretben kaptak a ruhakat, nem egyezik a szin sem, es az anyag minoseget is gyengenek/kozepszerunek irtak le, es nem veszik vissza a ruhakat sem.
Illetve az sem biztato, hogy mas weboldalakrol lopott kepeket hasznaltak sajatjukkent, nehany evvel ezelott.
En ezek alapjan nem fogok toluk rendelni.
Az első linken a dagi menyasszony a kommenteknél linkelt képet a kapott ruháról. Szemmel láthatóan más anyag, durvább, rossz esésű. Kb 5 cm-vel rövidebb a kelleténél, a szoknya sokkal laposabb, spóroltak az anyagmennyiségen. A csipke nem finom puha esésű, hanem durva, nagymintájú és merev. Telefonról vagyok, így olyan részltesen nem néztem meg de ez mindjárt szemet szúrt!
Egyértelműen rossz minőségű másolatok lopott designerképekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!