Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gagyi,az anyaga,minden. A melledet mintha “összenyomná“.
A derekad és a csípőd nagyon szép,erre helyezd a hangsúlyt,de tartózkodj az ilyen kínai olcsó ruháktól.
Szia! Szerintem alapvetően nem a ruhák fazonjával van a gond, hanem hogy rossz minőségű az anyaguk (már a képeken nagyon "műanyagnak" tűnnek) és rosszul vannak megvarrva. Az elsőnek, amit linkeltél hatalmas a mellrésze, mindent betakar, a derekrésznél pedig előnytelen a redőzése. A második már egy fokkal jobb, de azon sincsenek szépen eldolgozva a redők, ami főleg a mellrészénél okoz problémát.
Szerintem szép alakod van, nem lesz nehéz ruhát találni. Néztem párat, amik valamennyire hasonlítanak az általad belinkeltekhez.
Ezek hogy tetszenének?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Köszi a linkeket, van köztük olyan, ami nagyon tetszik, bár az ennyire kiszélesedő alsórész szerintem magas nőknek áll inkább jól, így nem tudom mennyire kompatibilis a magasságommal :D
Köszi a véleményeket és az építő kritikákat is, részemről szinte mindenkinek ment a zöld kéz. Annyit még megjegyeznék, hogy a képek eléggé fényszegény helyen, egy béna mobilos fényképezővel készültek, szóval a fotók nem feltétlen tükrözik a valóságot. Másrészt egyik ruha sem volt normálisan rám igazítva, hiszen ez csak egy első "gyors" próba volt, mindenhol mondták, hogy majd még az esküvő előtti héten varrónő fogja teljesen rám szabni a ruhát, minden egyes redő a helyére kerül beállítva a magasságomhoz.
Nekem a masodik olyan, mint egy gyurott paplan, vagy agytakaro...
Akkor sokkal inkabb az elso!
Es nem, nem nagy a mellresznel! Nem kell, hogy kibuggyanjon, mert az qurvas, belelatni meg nem latnak bele a tobbiek, miert feltetelezik ezt?! Pont jo ugy ahogy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!