Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen ez a ruha? (Kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ez a ruha? (Kép)

Figyelt kérdés
[link]
2016. júl. 22. 23:00
1 2 3
 21/28 rrrrrreennnnn ***** válasza:
75%

Ez gagyi,az anyaga,minden. A melledet mintha “összenyomná“.

A derekad és a csípőd nagyon szép,erre helyezd a hangsúlyt,de tartózkodj az ilyen kínai olcsó ruháktól.

2016. júl. 23. 11:21
 22/28 A kérdező kommentje:
Linkelnétek olyan ruhafazont ami szerintetek jól állna nekem? Kb. 1,60 magas vagyok. Sellő fazon kizárva, az nagyon nem tetszik magamon :)
2016. júl. 23. 11:25
 23/28 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem alapvetően nem a ruhák fazonjával van a gond, hanem hogy rossz minőségű az anyaguk (már a képeken nagyon "műanyagnak" tűnnek) és rosszul vannak megvarrva. Az elsőnek, amit linkeltél hatalmas a mellrésze, mindent betakar, a derekrésznél pedig előnytelen a redőzése. A második már egy fokkal jobb, de azon sincsenek szépen eldolgozva a redők, ami főleg a mellrészénél okoz problémát.

Szerintem szép alakod van, nem lesz nehéz ruhát találni. Néztem párat, amik valamennyire hasonlítanak az általad belinkeltekhez.

Ezek hogy tetszenének?

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

2016. júl. 23. 12:15
 24/28 A kérdező kommentje:

Köszi a linkeket, van köztük olyan, ami nagyon tetszik, bár az ennyire kiszélesedő alsórész szerintem magas nőknek áll inkább jól, így nem tudom mennyire kompatibilis a magasságommal :D

Köszi a véleményeket és az építő kritikákat is, részemről szinte mindenkinek ment a zöld kéz. Annyit még megjegyeznék, hogy a képek eléggé fényszegény helyen, egy béna mobilos fényképezővel készültek, szóval a fotók nem feltétlen tükrözik a valóságot. Másrészt egyik ruha sem volt normálisan rám igazítva, hiszen ez csak egy első "gyors" próba volt, mindenhol mondták, hogy majd még az esküvő előtti héten varrónő fogja teljesen rám szabni a ruhát, minden egyes redő a helyére kerül beállítva a magasságomhoz.

2016. júl. 23. 21:55
 25/28 anonim ***** válasza:
Ezek a ruhák sajnos valóban nem túl jó minőségűek. Fazonban nem lenne gond velük, az alakod is jó, de egyszerűen nem szépek, messziről látszik, hogy olcsók.
2016. júl. 24. 13:38
 26/28 anonim ***** válasza:
64%
Nekem a második egyáltalán ember tetszik, de az első nagyon. Azzal viszont az baj,hogy nagy a felsőrésze, és azt akárhogyan igazítják, akkor is nagy lesz.
2016. júl. 24. 19:38
 27/28 anonim ***** válasza:
Olcso anyag tucatruha
2016. júl. 25. 22:24
 28/28 anonim ***** válasza:

Nekem a masodik olyan, mint egy gyurott paplan, vagy agytakaro...

Akkor sokkal inkabb az elso!

Es nem, nem nagy a mellresznel! Nem kell, hogy kibuggyanjon, mert az qurvas, belelatni meg nem latnak bele a tobbiek, miert feltetelezik ezt?! Pont jo ugy ahogy van!

2016. okt. 31. 03:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!