Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lánybúcsú! Ebből mi lesz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánybúcsú! Ebből mi lesz?

Figyelt kérdés
A barátnőm nemsoká férjhez megy, nem én szervezem a búcsúját, mert már valaki előttem felvállalta, meg önkritikát gyakorolva egy kisgyerek mellől nem biztos h rendesen meg tudnám szervezni, legalábbis eddig így gondoltam. Meglehetősen sok név gyűlt össze egy listára és csoportos emailben értekezünk. Van azonban 5-6 lány a régi munkahelyéről, akik teljesen el vannak szállva, szinte átvették az irányítást, napi 20-30 értekezést küldenek, szinte csak egymásnak, nagyon más bele sem szól, inkább csak én írogatok dolgokat, a szervező szarik bele az egészbe. A lányok amolyan 30 felé közeledő szinglik/félszinglik, akik egy buli alkalmával 20-as srácokat rángatnak az ágyukba és ez alapján tervezik a búcsút is:fekete táncosfiú, pia-piával, buli....stb. Nem tudok olyan gyorsan írni, h azt már nem beszélték volna meg, kaja, pia...már le van osztva.....nem feltétlen bunkóságból, csak ők tényleg ilyenek, h el vannak magukkal foglalva. A menyasszony abszolút nem ilyen, mint ők első komoly barát, monogám, de mivel ő sosem volt ilyen talán ezért vonzók neki ezek a csajok. A problémám még az is, h már úgy érzem, h nem is a barátnőm a lényeg hanem az h maguknak csináljanak egy durva bulit. Nekik nem nagyon számít a pénz, nekem meg ugye igen, meg mivel szinte semmiben nem tudok majd részt venni, ezért gondolom a végén benyújtják a számlát, h ennyi jött ki fejenként....Mindenképp ott szeretnék lenni a barátnőm miatt, de már egyre kevésbé van ehhez kedvem! vélemény, mással is volt ilyen?
2010. ápr. 15. 10:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia,

Sajnos ez tényleg kellemetlen szitu, és abszolőt megértelek. Két megoldás van, attól függően hogy bele akarod-e vonni a menyasszonyt is.

Az egyik: megmondod a menyasszonynak finoman, hogy te olyan búcsút szeretnél neki mivel ismered jól ami abszolút az ő szájíze lenne, de a szingli kolléganők inkább elvinnék egy durvább terepre a dolgot, és neki tetszene-e? Ha azt mondja nem, akkor akár ő is megkérheti a kolléganőit hogy ne haragudjatok lányok de ugye tudjátok hogy én egy finomabb lánybúcsút szeretnék?

A másik: Összebeszélsz a többi közös barátnővel és egyikptök (akár te is lehetsz) ír egy körmailt hogy szerintetek ennek nem örülne, egyértelmű jelézei szerint, a lánybúcsú pedig a menyassznyról szól, ezért ez és ez lesz, punktum.

Ha nem fogják fel a szingli bulipártolók akkor itt egy kompromisszum: a lánybúcsú szolidabb legyen és ők utána elmegetnek vadulni ahova akarnak, aki akar velük tart.

2010. ápr. 15. 11:33
 12/16 A kérdező kommentje:

már vívódom egy pár napja, mert ugye senki nem jelezte rajtuk kívül, h ő máshogy szeretné, a többségnek nagyon is megfelel, h nem csinál semmit a bulival kapcsolatban....

a barátnőmnek nyilván van ilyen oldala is, éppen ezért lehet h valamennyire belemenne a táncos fiúba is, persze én is láttam már olyan felvételt ami még elmenne, de olyat is ami már durva, egy kis riszálásért persze az ember nem kezd el balhézni, de mivel az egyik "ilyen" csajnál lesz, ők keverik a piát....stb.....lehet ennek "rossz" vége is

magamból kiindulva nekem is van többféle barátnőm, tehát el tudom képzelni, h másnál is vannak végletetek

A pasibúcsúra a párom hivatalos, míg a csajok már lerendeztek mindent, addig a pasik még egy emilt sem váltottak, néha úgy gondolom h mi csajok túlpörögjük a dolgokat, a pasik meg szinte mindent le tudnak egyszerűsíteni, a szó jó értelmében.

Nem hiába mondják, h a csajok nem bírnak egymással kijönni, vagy az ember balhézik v csendben marad, de egyik se jó.......asszem viszont továbbra sem adom fel, h részt kívánok venni a szerezésben, semmiképp nem hagyom rájuk, mert akkor ugyan mit pampogok, ha csak lapítok, mint a többiek, ha végképp elharapózik, akkor meg egyszerűen nem veszek részt ezen a bulin, nincs kedvem súlyos pénzeket kifizetni egy ilyen dologra, bár nem az én stílusom a feladás!

2010. ápr. 15. 11:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ha egyedül vagy a véleményeddel a többi ellen, akkor nem sokra fogsz menni. Mert ha bevonod a menyasszonyt, és ő esetleg rájuk szól, akkor meg te leszel a feketbárány, és akkor is el van cseszve a buli.

Azért furi, hogy ennyire nem ismerik a menyasszonyt a többiek!

Az én lánybúcsúm előtt a csajok legalább azt megkérdezték, hogy akarok-e táncosfiút. Mondtam, hogy nem igazán. Eleve nem is tetszik egy olyan pasi, aki barnább mint én, vékonyabb a szemöldöke, és akkora a tangája mint nekem!:) Meg arról nem is beszélve, hogy elég borsos áron táncolnak. Mondtam,hogy azt a pénzt inkább költsük kajára meg piára. Ebben ők is benne voltak. Bár annyit még mondtam, hogy ha ők nagyon szeretnék, akkor hívhatnak egyet, de szerencsére senki sem ragaszkodott hozzá. Pedig a nagy része nekik is szingli volt.

Az enyémet két barátnőm szervezte. Ez elég volt. Az sem, ha túl sokan szervezik, mert akkor elbeszélnek esetleg egymás mellett, és csak kavarodás van. A kettő lány minden héten küldött a többinek emilt, hogy éppen hogy állnak a szervezéssel. Persze azt megkérdezték, hogy kinek milyen ötlete van, ki mit szeretne enni-inni, mert akkor úgy vásárolnak. Szerintem ez is a normális.

De neked nehéz lesz, mert nincs aki melletted állna. Én a helyedben egy határozott, de normális hangvételű köremillel az értésükre adnám, hogy a menyasszony esetleg nem örülne, ezeknek a dolgoknak. Esetleg füllenthetsz is egy kicsit, mondd azt, hogy ti már jó pár hónapja beszéltetek a lánybúcsúról, és neked megemlítette, hogy mi az amit szeretne, és mi az amit nem.

Ja és nálunk speciel az árát is megmondták előre a szervezők, hogy senki se érjen váratlanul. Kikalkulálták, hogy mindennel együtt kb. mennyibe fog fejenként kijönni, és előtte egy héttel elküldték mindenkinek!

2010. ápr. 15. 18:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Fekete táncosfiú...engem nem hívtok meg?Én viszem a géppisztolyt!!
2010. ápr. 15. 21:16
 15/16 A kérdező kommentje:

fú, 18:03-as tökre jól látod! igen ha egyedül én gondolom máshogy, akkor én lennék a kerékkötő, egyébként szerintem nem feltétlen mindenki csatlakozik ezekhez az ötletekhez, de mennyivel könnyebb lapítani.....végülis erről szól az élet van aki megmondja, h mit kell csinálni, van aki meg bólogat hozzá....

jól megfogtad a problémát, valahogy ez bennem nem is állt össze, igazából tényleg az a baj, h sokan nekiestek a szerezésnek, nem az egy szervező csaj dobja fel az ötleteket, gyűjti h ki, mit csinál, hanem össze vissza záporoznak az emilek, sajna ez a főszervező csaj nem bizonyult valami jó döntésnek (részéről), jójó neki volt már búcsúja, de ettől még miért gondolta, h jó szervező lesz?

hogy ismerik e a barátnőmet, szerintem őket nem is érdekli, h a barátnőmnek mi lenne a jó/mit akarna......asszem ez a különbség a barát és a haver között...:(

a pénz meg, csak a hab a tortán, szerintem sem éri meg egy kis riszáért kiadni rengeteg pénzt, majd erre is rákérdezek, mert a végén ehetem amit főztek....

a géppisztolyt nem értem, de persze Te is jöhetsz!!!!

egyébként most írt a szervező csaj, kb semmire nem reagált, de előhozta h mi lenne ha lenne egyenpóló.....ezek szerint ő lerendezettnek tarja már a többi részét a bulinak......

köszi a válaszokat, pussz

2010. ápr. 16. 08:59
 16/16 anonim ***** válasza:

11.33-as vagyok.

Én is voltam olyan lánybúcsún ahol a férjem meg a legénybúcsúra volt hivatalos, és ott is a szervező srácok az esemény előtti este hívták fel a a többi résztvevőt! Persze a napot mindeni tudta, azonban azt nem, hogy ki mennyi pénzzel és mégis milyen helyre, hány órától készüljön :) A pasik már csak ilyenek :)

A nők meg mindent túlkombinálnak és nem hajlandóak elfogadni egymás véleményét, nem veszik tudomásul ha pl. nem egyforma a pénztárca kapacitás vagy az ízlés...

A lényeg hogy a menyasszonynak jó legyen, ha mondjuk ő nem lenne ellenére a táncosfiúnak akkor végülis nem rossz dolog.

Pl. nekem is van olyan ismerősöm aki egy totál szelíd lány, de olyan típus aki időnkét azért szerete kirúgni a hámból ha van rá különleges hangulat/alkalom. A lánybúcsúján annyira elengedte magát és olyan boldog volt hogy minden ami van érte van és különleges, hogy aznap estére ő is jobban benne volt a mókában és nagyon örül a táncosfiúnak és jól be is csípett :)))

Tehát az is lehet hogy azért látod ilyen borúsan a helyzetet mert kicsit beskatulyázod a menyasszonyt, holott lehet benne lesz majd utolsó lányos éjszakáján a kicsit örültebb dolgokban is, ez nem feltétlenül baj.

Ha így alakulna, örülj és bulizz vele, a lényeg hogy jó hangulatban teljesen az este :))

A pénz meg ha sokra jön ki, amit kitalálnak a szinglik, nyugodtan megmondhatod hogy neked ez sok, neked ennyit meg ennyid van és kész.

Remélem dűlőre juttok!

2010. ápr. 16. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!