Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy esküvőn 300 ember soknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy esküvőn 300 ember soknak számít?

Figyelt kérdés
2016. júl. 8. 22:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Ennyike ésszel hogy lehet házasodni?
2016. júl. 8. 22:30
 2/16 anonim ***** válasza:
24%
Esküvőn igen. Lagzin nem.
2016. júl. 8. 22:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha te vagy a pincér, kva sok. Tapasztalat.
2016. júl. 8. 22:43
 4/16 anonim ***** válasza:
45%
Jaj ez a kötekedés. Mert aki a lagzin ott van az az esküvőn nem te nagyeszű? Amúgy igen, soknak számít (ma már) szerintem.
2016. júl. 9. 11:52
 5/16 anonim ***** válasza:
Szerintem sok.
2016. júl. 9. 13:01
 6/16 anonim ***** válasza:
64%

Kedves 5-ös!

Látszik, hogy rengeteg esküvőn voltál már...mégis beszólsz. Nem, nem feltétlenül megy mindenki a lakodalomba is, aki a szertartásokon ott van. Nálunk is voltak falubeliek, távolabbi ismerősök, néhány osztálytárs is a templomi szertartáson és utólag kiderült, hogy több nězelődő is akadt, akikről nem is tudtunk.

Egy barátnőm esküvőjén és egy egyetemi társunknál is ugyanez volt.

Egyáltalán nem kötekedésből írtam, ne magadból indulj ki! Alig vártad, hogy kiforgathasd valaki hozzászólását.

2016. júl. 9. 14:35
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Mint meghívott vendég? Ember nincs, akinek ennyi ismerőse lenne, akivel osztozni szeretne az esküvő örömében, szóval totál felesleges.
2016. júl. 9. 17:50
 8/16 anonim ***** válasza:
Soknak számít, igen!
2016. júl. 9. 20:57
 9/16 anonim ***** válasza:
Az már azért elég sok. Még akkor is, ha ugye el kell osztani kétszer kettővel, hiszen a 300-ból 150 jut mondjuk nagyjából egyik félre, és a vendégek általában hozzák magukkal a párjukat is. De ez így is 75 ismerőst jelent legalább a menyasszonytól, illetve a vőlegénytől is. Nekem tuti nincs ennyi ember, akivel ilyen jóban vagy közeli barátságban lennék...
2016. júl. 10. 13:06
 10/16 anonim ***** válasza:
6# Azért írtam mert elegem van, hogy minden kérdésnél jön valaki aki bele köt abba hogy esküvőt vagy lagzit ír valaki a kérdésbe, de akkor bocsánat. Viszont akkor is értelmetlennek tartom amit írtál mert igen olyan van hogy valaki eljön megnézni a szertartást de olyan nem nagyon hogy a szertartást kihagyja a lagzira viszont eljön.
2016. júl. 10. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!