Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
VarratnI olcsobb az eskuvoi ruhat?
Figyelt kérdés
Sok csipket szeretnék2016. jún. 22. 12:30
11/14 A kérdező kommentje:
Lehet h korulnezek. Van meg idom. Talan talalok valamit amit megvehetek.:)
2016. jún. 22. 22:08
12/14 anonim válasza:
Ha van rá időd akkor mindenképpen ajánlom! Hisz azt fel tudod próbálni, és lehet egy olyan fog szuperül állni rajtad ami fejben nem tetszett magadon. Én is így voltam amúgy és meglett a tökéletes olcsón, vidéken ahová még nem is kell hetekkel előre időpont. :)
13/14 anonim válasza:
Az en eskuvom jovore lesz es varratni fogom a ruhamat egy erre specializalodott varronovel. A mi kornyekunkon kb. ugyanannyiba kerul ha varratom, mintha kolcsonzom. Ez utana az enyem marad, de nem fogom eladni (mert csak a toredekeert lehetne eladni), hanem levagatom terdig erore es varratok ra tengereszkek csipket. Igy kesz is van egy elegans koktelruha (a kovetkezo evekben lesz egy csomo mas lagzi, ugyhogy ki tudom majd hasznalni).
14/14 anonim válasza:
Én kb. 100-ért varrattam a ruhámat, annak a felső része volt csipkés meg a szoknyán voltak rátétek. Plusz csináltattam hozzá egy rövidujjú csipke+tüll bolerót (téli esküvő volt), azzal lett több 100-nál. Viszont olvastam már olyan véleményeket arról a szalonról, ahol csináltattam, hogy nem a legjobb minőségűek az anyagok és a varrás, élőben viszont sok bókot kaptam a ruhára a rendezvényesünktől és a fotóstól is.
Szóval lehet érdemes még keresned helyeket, ahol lehet varratni és meg tudnák csinálni azt a ruhát neked, amit megálmodtál, és utána dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!