Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő augusztus 20-án?
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges e augusztus 20-án (állami ünnepkor) esküvőt tervezni?
Az esküvők nagy részben inkább hétvégén vannak, vagy lehetséges hétköznapokon is?
Mi augusztus 20-án jöttünk össze és néha azt mondom magamba, ha házasságra adom a fejemet akkor szívesen választanám a e napot.
Vajon lehetséges e?
szia!
Úgy tudom nagy nemzeti ünnepeken nem lehet házasságot kötni. Hétköznap ? Hát, ez is fogós kérdés, szerintem némi ellen díjért lehet, de ezt a hivatalban kellene megkérdezni.
Gondoltam hogy nem, de jobbnak láttam megkérdezni.
Ha egyszer férjhez megyek a mostani páromhoz akkor nyári esküvőt szeretnék.
Igazából augusztus 19-én találkoztunk...
Bár nem ragaszkodom ehhez az időponthoz házasság terén..
S nem tudod megkérdezni tőle hogyan intézte el?
Nem mostanság fogok férjhez menni, csak felmerült bennem a gondolat :)
igaz nekem nem augusztus 20.-án,hanem május elsején lesz az esküvőm(egyházi,polgári),de az is ünnep.szóval nem lehetetlen.szerintem menj be az illetékes a.hivatalba és kérdezd meg ott,ők biztos meg tudják mondani.
sok boldogságot előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!