Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mire volt elég az esküvőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire volt elég az esküvőre kapott pénz?

Figyelt kérdés

Ahány régió - annyi szokás, ez már bebizonyosodott. Helyenként jóval többet "szokás" adni a fiatal párnak, máshol pedig csak annyit, hogy éppen fedezi a fogyasztást. Persze az sem mindegy, hogy mekkora a meghívottak listája, de ez végülis a fiatal pár döntése. Van, aki épp csak ki tudja fizetni az éttermet, van akinek még marad is.

Kíváncsi vagyok, hogy nektek "mire ütötte" az esküvőn kapott pénzből?

2016. jún. 13. 10:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%
a kapott penzbol kifizettuk az ettermet, vettunk egy par dolgot itthonra ( szekrenyek, butorok), elmenyekre koltottunk. Nem voltak sokan, 22 fo volt osszesen.
2016. jún. 13. 10:45
 2/11 anonim ***** válasza:

kb. 1/3-át kaptuk vissza a ráköltött pénznek, átlag 20000 volt a borítékokban (a 6 fős család sem adott többet és volt aki egyedül jött és ő is adott ennyit).

Ennek a feléből vettünk egy klímát, a másik fele elég volt a nászútra.

2016. jún. 13. 10:48
 3/11 anonim ***** válasza:
52%

Nálunk 120-an voltak. Már előre tudtam, hogy ráfizetés lesz az egész. Alapból úgy számoltuk, hogy ami hiányzik azt leírjuk "egyszer lesz csak esküvőnk" alapra, nem is gondoltam rá többet, hogy ezt valahogy visszakéne kapni. Ekkor a feleségem kitalálta, hogy az adni kívánt pénz helyett ugyanazon értékben kaparós sorsjegyeket kérjünk.

Végül annyira jól sikerült, hogy azután 2 napig kapargattunk.

Hatalmas szerencsénk volt, egy 10 milliós, és 3db 5 milliós sorjegyet is kapartunk. A többi kisebb összegből összejött 1,2 millió.

Amikor először mutatta a feleségem a 10 millióst azt hitte, hogy csak 1 milliós, akkor láttam, hogy az nem 6db hanem 7db 0 :) Meg is ünnepeltek ott azonnal... :)

Azóta a barátok is átvették ezt a szokást, van akinek bejön, van akinek sem.

Nekünk megérte, még egy második házra is futotta.

2016. jún. 13. 11:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi nem kértünk így nem is kaptunk pénzt. Sőt, ajándékot sem, mert nekünk nem a tárgyak voltak lenyegesek, hanem az, hogy eljottek
2016. jún. 13. 11:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Csak a polgári szertartás volt, az etetés és buliztatás helyett elmentünk Korfura nászútra.
2016. jún. 13. 11:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Nalunk alap a 100+ meghivott, nekunk 160-an voltak.

A boritekba minden meghivott par fejenkent kb 150 lejt tesz, pl egy par 300, mig mar gyerekkel 450-et fog adni.

A vegen a kaja, terem, zeneszek, fotos, diszites, es ruhakolcsonzo utan maradt kb 3000 euro. Ennyi volt a naszut es a kocsink ara.

2016. jún. 13. 11:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Ahol én lakom, ott nem annyira szokás pénzt adni, a meghívottak jó része meg még tanuló volt. Férjem oldaláról kaptunk csak pénzt, kb az esküvő árának a felét.
2016. jún. 13. 17:08
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
es az en valaszom egyebkent mitol nem volt hasznos?...1. vagyok
2016. jún. 13. 17:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Hat nalunk a penzbol elmentunk ket hetre Barbadosra, illetve utana egy het New Yorkban, es a maradekbol vettunk egy autot.
2016. jún. 13. 17:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi vettünk pár dolgot a lakásba, amit már régóta szerettünk volna pl. komódot, a többit félretettük. Sajnos aztán olyan helyzet adódott, hogy fel kellett használnunk, mert bemondta az unalmast a kazánunk, és se fűtés, se melegvíz...
2016. jún. 14. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!