Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyíregyházán (vagy Szabolcs-megyében) mennyiből sikerült kihoznotok a lagzit?
Vannak dolgok amik nem függenek a helytől (fotós/filmes tipikusan ilyen). Fotósként a fotósra van rálátásom, a közép-felsőközép kategória olyan 180 és 300 ezer forint közötti árakon dolgozik. Ha rám hallgatsz azt választod akinek a képein el tudod képzelni magad, akinek a munkái és személyisége a legjobban tetszik és nem az ár alapján döntesz.
Sok boldogságot!
Nem tudom ha nem Nyíregyen csinálnátok, akkor hol, de az elmúlt 3 évben a családban szervezett 7 esküvőből mi azt vettük észre, hogy sok városban, ahol nem nagyon van választék (max. 3-4 étterem) már-már nevetségesen magas árakat kérnek a vacsoráért, meg mindenféle sose hallott plusz dologért is pénzt kérnek (pl. áramdíj, ha van zenész, vagy 15 ezer forintos vacsora - ennyiben csak az egyszerű hagyományos kaja volt benne, egy pohár víz se, de még a felszolgálókért meg a mosogatásért is külön kértek volna pénzt egy ÉTTEREMBEN, mert még mondjuk egy iskolában természetes, hogy ilyet külön kell szerezni és fizetni, de étteremben??? Ráadásul a 15 ezer forintos vacsorájuk a legalapabb lakodalmi menüsor, amit gyakran kihűlve szolgálnak fel, és az éjféli svédasztalra is úgy rakják vissza, hogy nincsenek is melegen tartva... És állítólag az a hely a legelitebb a városban és még senkinek se volt vele semmi baja, ahogy azzal se, hogy csak körülbelüli árat tudnak megadni, a végleges majd a lagzi után derül ki, meg addig nem adják oda a pontos menüt, míg le nem foglalóztad, mert az "titok".)
Na meg egymásra licitálva állítják be elit helynek magukat, miközben a szolgáltatásuk színvonala egyszerűen csapnivaló.
Nem tudom, hogy ez máshol hogy van, de nekem tök úgy jött le, hogy itt szabolcsban, ahol állítólag szegénység van, az utolsó bőrt is lehúzzák rólad négy csillagos árakon, de az a baj, hogy színvonala csak az áraknak van és ha még kérdezni is mersz, vagy igényeid vannak, akkor még ők vannak felháborodva, mert ahhoz vannak szokva, hogy itt más nincs, legyen mindenkinek az a jó, amit ők nyújtanak, másnak is jó volt amúgy is, eddig is jó volt, meg "minek az".
Mi is szabolcsi szervezésbe kezdtünk, de az árak, meg a hozzáállás úgy elrontotta a kedvünket, hogy végül a férjem származási helyén volt a lagzi inkább, pedig nekem volt több vendégem.
Azoktól, akik Nyíregyen tartották, nem hallottam ilyen rosszakat, jobb szolgáltatást kaptak, jobb áron, mint a kisvárosokban, de nekünk meg már akkor úgy volt, hogy Nyíregyre is menni kéne a családnak, akkor tök mindegy, ha tök más helyen tartjuk, amihez legalább egyikőnk kötődik. A többiek viszont mikor már mindent lefoglaltak, és összefutottak ismerősökkel, akik épp ugyanott tartottak a szervezésben, de Nyíregyen mind ledöbbenve tapasztalták, hogy ott mennyivel jobb árak vannak, meg olyanok is természetesek, meg olyanokat is lehet, amiért őket 6
Nem tudom ha nem Nyíregyen csinálnátok, akkor hol, de az elmúlt 3 évben a családban szervezett 7 esküvőből mi azt vettük észre, hogy sok városban, ahol nem nagyon van választék (max. 3-4 étterem) már-már nevetségesen magas árakat kérnek a vacsoráért, meg mindenféle sose hallott plusz dologért is pénzt kérnek (pl. áramdíj, ha van zenész, vagy 15 ezer forintos vacsora - ennyiben csak az egyszerű hagyományos kaja volt benne, egy pohár víz se, de még a felszolgálókért meg a mosogatásért is külön kértek volna pénzt egy ÉTTEREMBEN, mert még mondjuk egy iskolában természetes, hogy ilyet külön kell szerezni és fizetni, de étteremben??? Ráadásul a 15 ezer forintos vacsorájuk a legalapabb lakodalmi menüsor, amit gyakran kihűlve szolgálnak fel, és az éjféli svédasztalra is úgy rakják vissza, hogy nincsenek is melegen tartva... És állítólag az a hely a legelitebb a városban és még senkinek se volt vele semmi baja, ahogy azzal se, hogy csak körülbelüli árat tudnak megadni, a végleges majd a lagzi után derül ki, meg addig nem adják oda a pontos menüt, míg le nem foglalóztad, mert az "titok".)
Na meg egymásra licitálva állítják be elit helynek magukat, miközben a szolgáltatásuk színvonala egyszerűen csapnivaló.
Nem tudom, hogy ez máshol hogy van, de nekem tök úgy jött le, hogy itt szabolcsban, ahol állítólag szegénység van, az utolsó bőrt is lehúzzák rólad négy csillagos árakon, de az a baj, hogy színvonala csak az áraknak van és ha még kérdezni is mersz, vagy igényeid vannak, akkor még ők vannak felháborodva, mert ahhoz vannak szokva, hogy itt más nincs, legyen mindenkinek az a jó, amit ők nyújtanak, másnak is jó volt amúgy is, eddig is jó volt, meg "minek az".
Mi is szabolcsi szervezésbe kezdtünk, de az árak, meg a hozzáállás úgy elrontotta a kedvünket, hogy végül a férjem származási helyén volt a lagzi inkább, pedig nekem volt több vendégem.
Azoktól, akik Nyíregyen tartották, nem hallottam ilyen rosszakat, jobb szolgáltatást kaptak, jobb áron, mint a kisvárosokban, de nekünk meg már akkor úgy volt, hogy Nyíregyre is menni kéne a családnak, akkor tök mindegy, ha tök más helyen tartjuk, amihez legalább egyikőnk kötődik. A többiek viszont mikor már mindent lefoglaltak, és összefutottak ismerősökkel, akik épp ugyanott tartottak a szervezésben, de Nyíregyen mind ledöbbenve tapasztalták, hogy ott mennyivel jobb árak vannak, meg olyanok is természetesek, meg olyanokat is lehet, amiért őket 60 kilométerrel odébb hülyének nézték.
Helyszin: muvelodesi ház 70.000ft
Video,foto: 105.000ft
Zenesz 100.000ft
Harmónikas:30.000ft
Szakácsok: 60.000f
Virágok: 33.000ft
Torta: 32.000ft
Amit a konyhará kellett vasarolnunk a husokon kivul kb 40.000ft.
Diszites: 30.000ft kb
Fodrasz,smink:10.000ft
Ital:250.000ft (a markas uditoket pl pepsi stb jo arban tudtuk megvenni,190ft/uveg)
Ezen kivul van meg oltony, menyasszonyi-menyecske ruha plusz kiegeszitok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!