Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Legénybúcsúban mindig van szex a vőlegény és a táncoslány között?
nem szörpöt isznak a pasik a bulin,és a táncos lány sem a zárdából szabadúlt.Elég alkohol és egy kihivó csaj egy hejen=sex.
1 hónap múlva lessz a lakodalmam,de ha lessz táncoslány a búcsún nagy balhét csapok.
férfiak véleményére vagy kíváncsi? hát akkor én leírom az én sztorimat.
2 éve nősültem, a haverok szerveztek legénybúcsút egy lánnyal. A hölgyike elkezdett nekem táncolni, és csodák csodája, az égvilágon nem éreztem semmit, pedig ital is volt bennem jócskán. Mikor a leányzó elkezdte az intim testrészeit hozzám dugdosni, elegem lett felálltam és otthagytam az egészet bagázst. A haverok hívtak telefonon, mire elmagyaráztam nekik, hogy egy hét múlva fogok megnősülni, és nem érdekel más nő a menyasszonyomon kívül. Őt akarom, az ő haját, az ő illatát, az ő bőrét, nem holmi idegen k*váét. Szerintem oltári nagy pofátlanság akár a chippendale fiú, akár a sztriptíztáncos lány egy esküvő előtt....
Egy jó legénybúcsún a vőlegénynek olyan részegnek kell lennie hogy mozogni se tudjon nem hogy sex-elni
a táncos csaj marad a haveroknak :-)
Én lány vagyok, de azért leírom a véleményemet, ha nem baj:)
Az én férjem legénybúcsúján is volt táncoslány,de TUDOMÁSOM szerint nem történt közöttük szex.Mi megegyeztünk abban az összes barátunkkal, csak akkor lesz buli, ha nem lesz se táncoscsaj, se fiú se senki.A párom sem tudott róla, hogy hívtak csajt, és amikor én megtudtam a buli másnapján iszonyúan kikeltem magamból, főként, hogy babát vártam, jó néhány kilót felszedtem, nem éppen vonzó nőnek éreztem magam, és megtudtam, hogy egy jó csaj riszálta ott magát...
Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy a hűséges férjek nem hogy nem szexelnek, de nem is akarnak táncoslányt látni a bulin.Jó pénzért meg szerintem a táncoscsaj is megdugatja magát.Szóval ez nem "szokás"kérdése, hanem adottság.
De azt tudom, ha mégegyszer házasodnék, nem engednék semmilyen bulit...
Nah látszik hoyg te is az idióta Amerikai filmeken nőttél fel!!!
Nem, nincs szex egy legénybúcsún sem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!