Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik idézet tetszik jobban meghívóra?
1. "Úgy szép az élet, ha két ember összetalálkozik, és erősen megfogja egymás kezét, megbecsülik és szeretni tudják egymást, együtt építgetik az életüket." (Zilahy Lajos)
2. "Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb boldogság a világon" (Goethe)
3. "Szerelmünk szépen megpecsételjük, A nagyvilág előtt megesküszünk, Oly rég óta vágyik rá a lelkünk, A boldogság mindig itt van köztünk! Az érzést leírni lehetetlen: Millió színes virág a réten, Illatok a tavaszi szellőben, S az édes szó, mi elhangzik: Igen!". (Fendrich Zoltán)
Köszönöm mindenkinek! Kedves #10 es, igen próbáltam olyat keresni, ami nem elcsépelt, elég nehéz volt :D
A 3. úgy látom kieesett. Az 1. és 2. még versenyben van ;)!!! Jöhetnek még szavazatok vagy szép, nem elcsépelt és tucat idézetek ;)
Egyiket sem választanám, de ezek közül a 2. a legjobb.
Nekünk egyébként ez volt 6 éve:
Előttünk áll a jövő, a titokzatos,
Ki tudja mennyi örömet gondot rejteget,
Egyben hiszünk, kéz a kézben indulunk,
S szerelmünk a boldogság felé vezet.
John Paul
Ezekből az elsőt, de ha másból is választhatnék, én ezt tenném (bár valószínűleg ha valaha esküvői meghívóm lesz, én írom majd rá a szöveget):
"A tapasztalat azt bizonyítja, hogy nem az a szeretet, ha két ember egymás szemébe néz, hanem, ha mindketten ugyanabba az irányba néznek."
(Exupery-nek tulajdonítják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!